Detaylar
Kim cevapladı?Canım memleketim. Öncelikle memleketim diye demiyorum, sıkılma ihtimali yüksek bir ildir kendisi öğrenciler için. Eskiden eğitim kalitesi çok iyiydi, şu anda tam emin değilim. Sessiz, sakin şirin bir yerdir. İnsanı iyidir. Hayat ucuzdur. Turhallıyım. Eğer merkezde olmayacaksan, turhalı tercih et. Orada yaşamıyorum şu anda.
İmkanın varsa, Samsun'u tercih etmeni öneririm. Çok daha öğrenciye hitap eden bir yer çünkü. Daha gelişmiş bir il. Tokatlılar bile sık sık gider Samsun'a.
İmkanın varsa, Samsun'u tercih etmeni öneririm. Çok daha öğrenciye hitap eden bir yer çünkü. Daha gelişmiş bir il. Tokatlılar bile sık sık gider Samsun'a.
Yani, hoş bir yer.
Çok fazla yabancı öğrenci var, orada bulunan bir lisede okuyorum, kampüs olarak iyi ancak eğitim olarak pek fikrim yok.
Toplu taşımalar Full dolu, ona göre değerlendirin.
@Görkem Say hocam Tokatlı diye hatırlıyorum, yorum yapabilir.
Çok fazla yabancı öğrenci var, orada bulunan bir lisede okuyorum, kampüs olarak iyi ancak eğitim olarak pek fikrim yok.
Toplu taşımalar Full dolu, ona göre değerlendirin.
@Görkem Say hocam Tokatlı diye hatırlıyorum, yorum yapabilir.
Görkem Say
Üstün
Ben Tokatliyim ama merkez degil Turhal. Bana kalirsa Tokat yasamak icin pek de iyi bir yer degil. Sehir dar, evler yollar uzerine uzerine geliyormus hissi veriyor. Ogrenciysen yapabilecegin aktivite oyle pek yok. Eskisine gore cafe - mekan secenegi bol. Gezecek yeri vs. pek olmasa da arkadaslarinda disari cikip oturabilecegin yerler var. Yemekleri guzeldir. Turhal'i cok severim ama. Duz ayak bir yerdir ve ferahtir. Tokat biraz insani boguyor gibi geliyor bana ozellikle de sehir merkezi.
Aras Poyraz
Gelişen
Tokat merkezde yaşıyorum. Tokat Gazi Osman Paşa üniversitesi'ni yazmayı düşünüyorsan tıp fakültesi şehir merkezinde, kampüs şehre yaklaşık 40 km uzaklıkla bir mesafede bulunuyor. Şehir butik klasik anadolu şehridir eğer istanbuldan vb. büyükşehirden geleceksen 2 günde sıkılacaksın bunu bil. Kiralık ev bulman imkansız öğrenciye karşı aşırı bir önyargı var evet yıl 2025 oldu hala var malesef. Minibüslerle ulaşım sağlanıyor klima vb. şeyler yok. Tokart diye bir kart var ondan alman lazım tek bir satış noktası var oradan alacaksın ki alırken 1 saat sıra beklemen garanti. Şu havalarda sokaklarde kediler bile yok öyle bir sıcak var ve herhangi bir deniz nehir yok sadece yeşilırmak var akşam etrafında kediler bile dolaşmak için müsade istiyor o derece kalablık oluyor. Kısaca tıp fakültesi değilse Tokata'a gelme kardeşim zaten eğitim yetersiz. Hangi okulu tercih edersen et ilk bakman gereken mezunları nerede ne yapıyor ona dikkat et varsa mezunlar derneği ne işe yarıyor iş bulma konusunda yardımcı oluyor mu ona bak derim
cemkaraca
Yetkin
Bu arada ben Samsunluyum. Tokat'ta çok fazla Samsunlu var mış diyorlarCanım memleketim. Öncelikle memleketim diye demiyorum, sıkılma ihtimali yüksek bir ildir kendisi öğrenciler için. Eskiden eğitim kalitesi çok iyiydi, şu anda tam emin değilim. Sessiz, sakin şirin bir yerdir. İnsanı iyidir. Hayat ucuzdur. Turhallıyım. Eğer merkezde olmayacaksan, turhalı tercih et. Orada yaşamıyorum şu anda.
Gitmek istediğim bölüm 2 yıllık. Ve Bi bu üniversitede var bir de Niğde de. Tokat Niğde'den daha iyidir sanıyorum. O yüzden burayı yazmak istiyorum aslında. Mezunlarına da ulaşamadım. 2 yıllık okuyacağım için eve çıkmayı çok düşünmüyorum. Kışın fazla soğuk oluyor mu?Tokat merkezde yaşıyorum. Tokat Gazi Osman Paşa üniversitesi'ni yazmayı düşünüyorsan tıp fakültesi şehir merkezinde, kampüs şehre yaklaşık 40 km uzaklıkla bir mesafede bulunuyor. Şehir butik klasik anadolu şehridir eğer istanbuldan vb. büyükşehirden geleceksen 2 günde sıkılacaksın bunu bil. Kiralık ev bulman imkansız öğrenciye karşı aşırı bir önyargı var evet yıl 2025 oldu hala var malesef. Minibüslerle ulaşım sağlanıyor klima vb. şeyler yok. Tokart diye bir kart var ondan alman lazım tek bir satış noktası var oradan alacaksın ki alırken 1 saat sıra beklemen garanti. Şu havalarda sokaklarde kediler bile yok öyle bir sıcak var ve herhangi bir deniz nehir yok sadece yeşilırmak var akşam etrafında kediler bile dolaşmak için müsade istiyor o derece kalablık oluyor. Kısaca tıp fakültesi değilse Tokata'a gelme kardeşim zaten eğitim yetersiz. Hangi okulu tercih edersen et ilk bakman gereken mezunları nerede ne yapıyor ona dikkat et varsa mezunlar derneği ne işe yarıyor iş bulma konusunda yardımcı oluyor mu ona bak derim
İstanbul'da yaşıyorum ve orada da dolu açıkçası. Tokat'ta daha fazla dolu olacağını sanmıyorum yani alışık olduğumu söyleyebilirim
Son düzenleme:
Aras Poyraz
Gelişen
evet kışın soğuk olur eve çıkmayı istesen de istemesen de düşünmek zorunda kalma ihtimalin olabilir. Özel yurt yada pansiyonlar ağırlıkla tıp fakültesi etrafında çevrili durumda şehir merkezinde ve kadın öğrenciler için çok var erkek öğrenci için yok denecek kadar az tabi kyk çıkarsa orası başka. tercih senin umarım her şey dilediğince olur ha unutmadan tokat merkezdeki tüm müzeler ücretsizdir gelince gezersin bol bol . Taşlıçiflik dediği işte turhal yolu üzerdeki merkez kampüs oluyor. Ben bir tokatlı olarak çok elit bir bölüm değilse samsunda okurdum tercih seninBu arada ben Samsunluyum. Tokat'ta çok fazla Samsunlu var mış diyorlar. Keşke Samsun'da istediğim bölüm olsaydı ama yok. O yüzden Tokat seçtim. Teşekkür ederim bilgiler için. Turhal nerede bilmiyorum bu arada ama üniversite Taşçiftlik de.
Gitmek istediğim bölüm 2 yıllık. Ve Bi bu üniversitede var bir de Niğde de. Tokat Niğde'den daha iyidir sanıyorum. O yüzden burayı yazmak istiyorum aslında. Mezunlarına da ulaşamadım. 2 yıllık okuyacağım için eve çıkmayı çok düşünmüyorum. Kışın fazla soğuk oluyor mu?
İstanbul'da yaşıyorum ve orada da dolu açıkçası. Tokat'ta daha fazla dolu olacağını sanmıyorum yani alışık olduğumu söyleyebilirim![]()
Bu arada ben samsunluyum. Tokat'ta çok fazla samsunlu var mış diyorlar. Keşke Samsun'da istediğim bölüm olsaydı ama yok. O yüzden tokat seçtim. Teşekkür ederim bilgiler için. Turhal nerede bilmiyorum bu arada ama üniversite taşçiftlik de.
Gitmek istediğim bölüm 2 yıllık. Ve bir bu üniversitede var bir de Niğde de. Tokat Niğde'den daha iyidir sanıyorum. O yüzden burayı yazmak istiyorum aslında. Mezunlarına da ulaşamadım. 2 yıllık okuyacağım için eve çıkmayı çok düşünmüyorum. Kışın fazla soğuk oluyor mu?
İstanbul'da yaşıyorum ve orada da dolu açıkçası. Tokat'ta daha fazla dolu olacağını sanmıyorum yani alışık olduğumu söyleyebilirim![]()
Evet tokat kışları soğuk oluyor. Tokatta sadece samsunlu çok yok, doğuluda çok var artık. Özellikle Turhal'da. Ayrıca tokat değil, tohat deriz biz ona.
Taşçiftlik turhal arası çok yakın zaten. 10-15 km var ya da yoktur.
Aras Poyraz
Gelişen
avantajlarından bahsetmemişim bu arada onları da anlatayım her küçük anadolu şehrinde olduğu gibi burada da bir cadde var ana cadde GOP bulvarı derler ben mecburiyet caddesi diyorum, sana ne lazımsa banka , eczane, ptt, telekom, belediye, valilik hepsi bu cadde üzerinde birde novada avm var bu caddenin en başında zaten otogara giden otobüsler novadanın önünden geçiyor sen kyk da kalacaksan kampüste inip köprüden yukarı çıkarak kampüs girişine kadar yürümen gerekebilir 101 nolu dolmuşlar merkezden kampüse giderler. gerisini zamanla öğrenirsin yine sormak istediğin bir şey olursa buradan bana ulaşabilirsin şimdiden tohadımıza hoş geldin gardaş 
cemkaraca
Yetkin
Hocam aslında DGS ile tamamlamak istiyordum devamını. O yüzden 2 yıl okuduğum bölümden veya üniversiteden çok büyük bir beklentim yok. Istediğim bölüm Samsun'da olsaydı Samsun'da okumak isterdim, orası benim memleketim sonuçta. Ama yok maalesef ki. Tabii bu Tokat'ın kötü olduğunu göstermez. Tokat'ta teyzemler oturuyor ve 2-3 kez gitmiştim ama Erbaa'ya. Hiç merkeze gitmedim. Teşekkür ederim. Müzeleri, Tokat kalesini gezmek istiyordum.evet kışın soğuk olur eve çıkmayı istesen de istemesen de düşünmek zorunda kalma ihtimalin olabilir. Özel yurt yada pansiyonlar ağırlıkla tıp fakültesi etrafında çevrili durumda şehir merkezinde ve kadın öğrenciler için çok var erkek öğrenci için yok denecek kadar az tabi kyk çıkarsa orası başka. tercih senin umarım her şey dilediğince olur ha unutmadan tokat merkezdeki tüm müzeler ücretsizdir gelince gezersin bol bol . Taşlıçiflik dediği işte turhal yolu üzerdeki merkez kampüs oluyor. Ben bir tokatlı olarak çok elit bir bölüm değilse samsunda okurdum tercih senin
Hiç bilmiyordum hocam Turhalı. Ben sadece Merkez'i, Taşçiftliği ve teyzemden ötürü Erbaa'yı biliyorumEvet tokat kışları soğuk oluyor. Tokatta sadece samsunlu çok yok, doğuluda çok var artık. Özellikle Turhal'da. Ayrıca tokat değil, tohat deriz biz ona.
Taşçiftlik turhal arası çok yakın zaten. 10-15 km var ya da yoktur.
Hoşbulduk hocam. %99 burayı kazanacağım ve aslında kazanmak da istiyordum. Bu arada erkek KYK yurdu sanırım merkez de değil tam yani tıp fakültesinin orada değil diye biliyorum. Taşçiftlik kampüsünün yukarısında galiba, Tokat-Amasya yolunun yanında. Bu arada GOP bulvarı dediğiniz yer şehir meydanı veya çarşı gibi bir yer mi?avantajlarından bahsetmemişim bu arada onları da anlatayım her küçük anadolu şehrinde olduğu gibi burada da bir cadde var ana cadde GOP bulvarı derler ben mecburiyet caddesi diyorum, sana ne lazımsa banka , eczane, ptt, telekom, belediye, valilik hepsi bu cadde üzerinde birde novada avm var bu caddenin en başında zaten otogara giden otobüsler novadanın önünden geçiyor sen kyk da kalacaksan kampüste inip köprüden yukarı çıkarak kampüs girişine kadar yürümen gerekebilir 101 nolu dolmuşlar merkezden kampüse giderler. gerisini zamanla öğrenirsin yine sormak istediğin bir şey olursa buradan bana ulaşabilirsin şimdiden tohadımıza hoş geldin gardaş![]()
Son düzenleme:
Yeni konular
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-
-
-
-
-
-
-