Hocam aslında DGS ile tamamlamak istiyordum devamını. O yüzden 2 yıl okuduğum bölümden veya üniversiteden çok büyük bir beklentim yok. Istediğim bölüm Samsun'da olsaydı Samsun'da okumak isterdim, orası benim memleketim sonuçta. Ama yok maalesef ki. Tabii bu Tokat'ın kötü olduğunu göstermez. Tokat'ta teyzemler oturuyor ve 2-3 kez gitmiştim ama Erbaa'ya. Hiç merkeze gitmedim. Teşekkür ederim. Müzeleri, Tokat kalesini gezmek istiyordum.

Hiç bilmiyordum hocam Turhalı. Ben sadece Merkez'i, Taşçiftliği ve teyzemden ötürü Erbaa'yı biliyorum :D

Hoşbulduk hocam. %99 burayı kazanacağım ve aslında kazanmak da istiyordum. Bu arada erkek KYK yurdu sanırım merkez de değil tam yani tıp fakültesinin orada değil diye biliyorum. Taşçiftlik kampüsünün yukarısında galiba, Tokat-Amasya yolunun yanında. Bu arada GOP bulvarı dediğiniz yer şehir meydanı veya çarşı gibi bir yer mi?
evet çarşı caddesi oluyor tam olarak

İstanbul'da yaşıyorum ve orada da dolu açıkçası. Tokat'ta daha fazla dolu olacağını sanmıyorum yani alışık olduğumu söyleyebilirim :D

Tavsiyem sağlık bilimleri fakültesine giderken bir durak var, oradan binmeniz.
Bir ihtimal yer-koltuk bulabilirsiniz.

Eğer direkt kalktıkları yerden binerseniz direkt yer bulunuyor, oda caminin üstünde.

Tavsiyem sağlık bilimleri fakültesine giderken bir durak var, oradan binmeniz.
Bir ihtimal yer-koltuk bulabilirsiniz.

Eğer direkt kalktıkları yerden binerseniz direkt yer bulunuyor, oda caminin üstünde.
Google Maps üzerinden anlatabilir misiniz zahmet olmazsa. Çünkü anlayamadım ne yazık ki. Çok sıcakmış oralar otobüs kalabalık olursa çekilmez diye düşünüyorum.

Google Maps üzerinden anlatabilir misiniz zahmet olmazsa. Çünkü anlayamadım ne yazık ki. Çok sıcakmış oralar otobüs kalabalık olursa çekilmez diye düşünüyorum.

Tabii.

1753105256320.webp

Beyaz yer otobüslerin kalktığı yer, biraz uzak ama yer kaparsın.
Mor yer en kalabalık yer, ya binemezsin binsen bile kapının dibinde durursun.
Kırmızılar yol yönü, ve giriş.
Mavi yer ise dediğim durak, genelde yer bulursun.

Sıcaklığın tek çözümü otobüste cam açmak, yeni ve eski otobüsler var, yeni olanlardan bazıları klimaya sahip.

Tabii.

Eki Görüntüle 165404

Beyaz yer otobüslerin kalktığı yer, biraz uzak ama yer kaparsın.
Mor yer en kalabalık yer, ya binemezsin binsen bile kapının dibinde durursun.
Kırmızılar yol yönü, ve giriş.
Mavi yer ise dediğim durak, genelde yer bulursun.

Sıcaklığın tek çözümü otobüste cam açmak, yeni ve eski otobüsler var, yeni olanlardan bazıları klimaya sahip.
Teşekkür ederim hocam.

@Eagles @Görkem Say @Zeitnot, @Aras Poyraz, Arkadaşlar erkek yurdunun, kampüsün neresinde kaldığını biliyor musunuz? Taşlıçiftlik'te hangi bölgede kalıyor erkek kyk?

Son düzenleme:
yanlış bilmiyorsam kampüsün en üstünde kalıyor kampüs çok büyük değil zaten en tepede kalıyor yurtlar. söngüt köyü civarına da yurtlar yapıldı ama hangisi erkek hangisi kadın bilmiyorum orasını da gelince görürsün :D süpriz olsun

Ben yazdan yaza gidiyorum fırsat buldukça, direkt orada yaşayan biri sorularını daha net yanıtlar diye düşünüyorum. Uzun zamandır da gitmedim memlekete, ne halde oralar inan bilemiyorum. :)

yanlış bilmiyorsam kampüsün en üstünde kalıyor kampüs çok büyük değil zaten en tepede kalıyor yurtlar. söngüt köyü civarına da yurtlar yapıldı ama hangisi erkek hangisi kadın bilmiyorum orasını da gelince görürsün :D süpriz olsun
Yurtlar diye bir bölge var mış ama orada erkek yurdu var mı çözemedim :D Sadece Tokat-Amasya yoluna yakın bi erkek yurdu gözüküyor ama o da dediğim yurtlar bölgesinde değil.