Şakaya gelir. 3 tane kablo var. PCB tasarlamanızı bekleyen yok. Acemisiniz diye tümünü indirin dedik. Kendi evim hariç her yerde öyle yaparım. Saçma sapan binalar dolu olduğu için yan daireden sizin duvarınıza priz çekilmiş olma ihtimali de var. Yine de kontrol kalemiyle kontrol edin.
3 kablo ve 6 vida. Herhalde hayatınızda musluk açmışsınızdır, çok farklı değil.

@burakmurat1, @cenazeyebekleriz, hocam dediğim gibi ustalar çok iyi çıkarmış prizin metal çerçevesini kendime doğru hafifçe çektim ve direkt kabloları bırakıp geldi. Söküp taktım fakat ne kadar sıkmam gerektiği konusunda bırakmayacak şekilde sıktım olabildiğince ama akım korumalı prizde topraklama stabil yanıyor gibi ama arada böyle ışık titrek bir şekilde yanıyor. Topraklamanın vidasını sıkmayı düşünüyorum tekrardan.

@burakmurat1, @cenazeyebekleriz, hocam dediğim gibi ustalar çok iyi çıkarmış prizin metal çerçevesini kendime doğru hafifçe çektim ve direkt kabloları bırakıp geldi. Söküp taktım fakat ne kadar sıkmam gerektiği konusunda bırakmayacak şekilde sıktım olabildiğince ama akım korumalı prizde topraklama stabil yanıyor gibi ama arada böyle ışık titrek bir şekilde yanıyor. Topraklamanın vidasını sıkmayı düşünüyorum tekrardan.

Bu arada eski halinde topraklamayı sıkan mekanizma yamuktu ben ellemedim yani garip duruyordu yenisi ile değiştirdim eskiden temas etmemesi ustaların güzel işinden dolayı olmuş.

Son düzenleme: