kocmuat

Uzman
Toyota CH-R cam tavan için elektrostatik süet perde nereden bulabilirim ya da yaptırabilirim? Daha farklı bir öneriniz varsa da dinlerim. Öğle saatlerinde araba ile gezerken kafama mercek tutulma hissiyatı var da, araba içerisinde de şapka takmak istemiyorum.

Bu teknolojiyi başımıza bela ettiler. Ben bunun kötü olduğunu düşünüyorum. Hatta cam tavanda perde varsa bile, UV ışınları için ekstra film kaplatılmalı. Ben de perde olmasına rağmen orijinal, ekstra daha serin olması için cam filmi kaplattım tavanıma. Daha önce oluşturduğum rehberde de bahsettim bundan. Cam tavanda perde olmalı. Sera etkisi yapıyor aracı sizdeki gibi.

Tesla'da bolca bulunurken, Toyota'da pek seçenek yok ne hikmetse. Ama klips yöntemli olsa daha mantıklı olur bence, takar çıkartırsınız. Dediğiniz yöntem ile geri sökmek istediğinizde sıkıntı olabilir her seferinde.

Bir tane sadece şöyle bir ürün görebildim, o da Aliexpress üzerinde satılıyor. Link çok uzun olduğu için resim paylaşayım dedim.

Bu cam filmi uygulaması yapan firmalar ekstra perde işlemleri yapabiliyor, hatta Tesla'ya bir firma güzel bir uygulama yapmış. O firmaları araştırıp duruma göre yaptırabilirsiniz de.

Ekran görüntüsü 2026-07-18 102854.webp