Bu soruyu eğitim olarak değil, öğrenci için yaşam kalitesi olarak soruyorum. Mayıs ayında Trabzon’un merkezini gezmiştim ve şehir ortamını çok beğendim, insanı söylendiği gibi soğuktu ama abartıldığı kadar saygısız ve kavgacı değildi. Bu şehrin özellikle milliyetçiliği hoşuma gidiyor, Muğla ve İzmir gibi şehirler bana göre değil. Trabzon’un tam benlik bir şehir olduğunu düşünüyorum, ama yine de pişman olmamak adına bu konuyu açtım. Sizce bu şehirde okunur mu? Şu an Adana’da yaşıyorum, şehri hırt fazlalığı ve sıcaklığın yüksek olması yüzünden sevmiyorum.
Detaylar
Kim cevapladı?Trabzon çok güzel bir şehir evet. Yakın arkadaşım Trabzon'lu olduğu için çok gelme fırsatım oldu. Ganita sahili çok eğlenceli oluyor horon falan oynuyorlar ben de denemiş becerememiştim hatta. Ama eğlenmiştim.Bu soruyu eğitim olarak değil, öğrenci için yaşam kalitesi olarak soruyorum. Mayıs ayında Trabzon’un merkezini gezmiştim ve şehir ortamını çok beğendim, insanı söylendiği gibi soğuktu ama abartıldığı kadar saygısız ve kavgacı değildi. Bu şehrin özellikle milliyetçiliği hoşuma gidiyor, Muğla ve İzmir gibi şehirler bana göre değil. Trabzon’un tam benlik bir şehir olduğunu düşünüyorum, ama yine de pişman olmamak adına bu konuyu açtım. Sizce bu şehirde okunur mu? Şu an Adana’da yaşıyorum, şehri hırt fazlalığı ve sıcaklığın yüksek olması yüzünden sevmiyorum.
Doğudan çok göç aldı, suç olayı fazla diye biliyorum.
Öyle bir kafede maç izlemeyi falan unut hocam.Bu soruyu eğitim olarak değil, öğrenci için yaşam kalitesi olarak soruyorum. Mayıs ayında Trabzon’un merkezini gezmiştim ve şehir ortamını çok beğendim, insanı söylendiği gibi soğuktu ama abartıldığı kadar saygısız ve kavgacı değildi. Bu şehrin özellikle milliyetçiliği hoşuma gidiyor, Muğla ve İzmir gibi şehirler bana göre değil. Trabzon’un tam benlik bir şehir olduğunu düşünüyorum, ama yine de pişman olmamak adına bu konuyu açtım. Sizce bu şehirde okunur mu? Şu an Adana’da yaşıyorum, şehri hırt fazlalığı ve sıcaklığın yüksek olması yüzünden sevmiyorum.
Ben zaten Adanasporluyum, 3 büyüklerden takım tutmuyorum.Öyle bir kafede maç izlemeyi falan unut hocam.3 büyük forması giymeyi de. Çok laf ediyorlar.
Ömer_Yeter 52
Üstün
Karadeniz'in incisidir kendisi. Gezip görebileceğiniz yerler var birçok.
Güzel şehir. Lise dahil olmak üzere 6 sene yaşadım. Yılın her mevsiminde yağmur yağar. Esnafları bazen sinir bozucu olabiliyor ama delikanlı insanları vardır. Ulaşım dolmuşla ve otobüslerle oluyor, raylı sistem olmaması biraz kötü ama yeterli diye düşünüyorum. Ganita, meydan buralar güzeldir arkadaşlarla vakit geçirmek için birebirdir.
Öküz 44
Başarılı
Ula lazlarla yaşanur mi ha oraya uşağum.
2 defa gittim merkezine söyleyeceğim 2 şey var tatile gidenler merkeze gitmiyor dağlık kesimlerine yaylalarına çıkıyorlar okurken oraları görmen zor uzak olacaktır. Fakat Trabzon'u yer yapan o dağları.
Okurken merkeze yakın olacaksın büyük ihtimal eskisi gibi değil baya gelişti ama bazı ilçelerinde Araplar Türklerden fazla gibi bir şey şehri kısım kısım istila etmişlerdi ben gittiğimde. Trabzon hakkında görüşüm şudur;
Tatile gidilir, okunur, çalışılır ama yaşanılmaz.
2 defa gittim merkezine söyleyeceğim 2 şey var tatile gidenler merkeze gitmiyor dağlık kesimlerine yaylalarına çıkıyorlar okurken oraları görmen zor uzak olacaktır. Fakat Trabzon'u yer yapan o dağları.
Okurken merkeze yakın olacaksın büyük ihtimal eskisi gibi değil baya gelişti ama bazı ilçelerinde Araplar Türklerden fazla gibi bir şey şehri kısım kısım istila etmişlerdi ben gittiğimde. Trabzon hakkında görüşüm şudur;
Tatile gidilir, okunur, çalışılır ama yaşanılmaz.