Trabzonspor 2-3 Fenerbahçe

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Akif
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 892
  • Etiketler Etiketler
    fenerbahçe
0-2 iken kale önüne meşale attılar duman içinde maçı kesmediler oyunu oynattılar. Sonra fişek çıkarıldıktan sonra TS gol attı. O kadar dikkat dağıtmayla 2 tane attıysa Fenerbahçeye helal olsun. Futbolla ilgim olmasa bile maçı izledim. Sürekli su, torpil, meşale attılar. Güvenlikler abuk subuk eşyaları alırlar ama meşaleyle insan sokarlar maça.

Söylenecek çok söz var yazıp yazıp sildim. Ama Fenerbahçeli olmamama rahmen gayet güzel bir maçtı Trabzonlular gene rahat durmadı.

İşin kısa ve öz diyeceklerim bunlardan adam olmaz.

Valla maç mı izliyoruz, savaş mı izliyoruz belli değil. Fenerbahçe’yi tebrik ediyorum ama şunu söylemeliyim ki, Süper Lig pek de iyi yerlere gitmiyor bence. Muhtemelen bu kavga olayı yüzünden sosyal medya (özellikle Twitter) yıkılmıştır.

Yıkıldı.

Bu kavgadan sonra bence daha maç falan olmaz gibime geliyor bir süre. Çünkü gerçekten çok cıvıtıyor takımlar.

İfadeler: 995
Futbol sahasını rahat bıraksınlar en azından. Her yer zaten savaş alanı gibi. Futbol maçını izliyor insanlar. Savaş filmi değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…