Trendyol'dan alınan Razer kulaklığın garantisi yok denilerek reddediliyor

Gösh

Uzman
Geçen yıl aldığım kulaklıkta cızırtı ve ses kesilmesi gibi sorunlar artmaya başladı. Ben de garantiye göndermek istedim ancak Trendyol üzerinden aldığım ürünün garantisi yok. Ne satıcı ne Trendyol ne de Razer yardımcı oluyor.

Satıcı resmen dalga geçer gibi cevap veriyor. Bu durumda ne yapabilirim?

Yapman gereken şey basit aslında: THH'ye "Ücretsiz Onarım" adı altında başvuruda bulunman. Geçen yıl aldığın ürün her ne olursa olsun minimum 2 yıl garanti altındadır (Tüketici kanununda belirtilen özel ürünler harici) bu sebeple de garanti kapsamında onarım yapmak zorundalar.

Teşekkür ederim. Trendyol 5 gün içinde dönüş yapacağız diyor. Eğer güzel bir sonuç çıkmazsa, zaten satıcıya da yazdığım gibi THH'ye başvuracağım mecbur. İyi ki aklıma geldi de garantiyi araştırdım; en azından onları bir nebze de olsa rahatsız edeceğim. Bir de satıcı THH size destek sağlamaz diyor SS'dede göründüğü üzere servise girmeyen bir ürün olduğu için ama zaten ben servisi arıyorum bana servis adresi vs. verilmiyor bu konuda bir sorun yaşar mıyım acaba?

Hocam, satın aldığınız Trendyol mağaza sayfasının fotoğrafı ve açıklama kısmı mevcut mu? Bir de kulaklık kablolu, gördüğüm kadarıyla farklı bir kulaklık giriş portundan denediniz mi? Ses yine cızırtılı mı geliyor?

Evet. Sanırım bahsettiğiniz bu. Sorun genelde şu sol tarafındaki ses açma kısma tuşunda ama ses açıp kapatmasam bile cızırtı yapıyor. Çok elektronikten anlamam ama kart kısmı orası sanırım bazen ise direkt ses gidiyor o taraftan bir tıklatırsam falan düzeliyor.

Dosya Ekleri

• SSSSSS.webp
    105,4 KB · Görüntüleme: 5
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…