WesajReiss

Çalışkan
16 Mart'ta Trendyol üzerinden Redmi Buds 6 active kulaklığı almıştım. Aldıktan yaklaşık 3 ay sonra kendi kendine kulaklığın sol teki bozuldu neredeyse hiç ses vermiyor. O sıralar vaktim olmadığından gönderemedim servise. Şu an göndermeyi düşünüyorum fakat nereye nasıl göndereceğimi bilmiyorum, nasıl bulabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
16 Mart'ta Trendyol üzerinden Redmi Buds 6 active kulaklığı almıştım. Aldıktan yaklaşık 3 ay sonra kendi kendine kulaklığın sol teki bozuldu neredeyse hiç ses vermiyor. O sıralar vaktim olmadığından gönderemedim servise. Şu an göndermeyi düşünüyorum fakat nereye nasıl göndereceğimi bilmiyorum, nasıl bulabilirim?
Evofone'a gönderebilirsiniz fatura ve garanti belgeniz ile.

Garanti kağıdını kontrol eder misin, hangi servis yaziyor?
Kutusunda garanti kağıdı çıkmadı, trendyoldan girdiğimdede servis veya numara tarzı bir şey yazmıyor

Evofone'a gönderebilirsiniz fatura ve garanti belgeniz ile.
kutudan çıkan bir fatura veya garanti belgesi yok, trendyoldan bunlara ulaşıp çıktısıyla birlikte mi yollmayılım. Birde ilk olarak evofone’u arayarak mı bu işlemi yapmalıyım.

Son düzenleme:
kutudan çıkan bir fatura veya garanti belgesi yok, trendyoldan bunlara ulaşıp çıktısıyla birlikte mi yollmayılım. Birde ilk olarak evofone’u arayarak mı bu işlemi yapmalıyım.
Trendyol canlı desteğe bağlanın. Onlar yardımcı olurlar. Ayrıca faturasını Trendyol uygulamasının siparişlerim bölümünden çıkarmanız gerekiyor.