SoldierBoyBabam

Üstün
Makaleler
1
Yer
Afyonkarahisar
Bahsettiğim kişi @III. Osman alınma, espirilerin çok komik forumun çoğu ben de dahil bu arkadaşa gülüyoruz. Ama biz trollere taviz verdikçe çoğalıyorlar, hiçbir ceza almadan saçma konular açarak milletin vaktini çalıyorlar. Technopat'ta ekmekarasıram vardı. Adam büyük bir uyarı da almıyordu. Sonra Dead girl diye biri türedi. Açtığı konular komik de değildi hatta iğrençti.

Evet haklısın şimdi gülüyoruz ama gerekli ceza verilmediği zaman bunlar çoğalacaklar ve artık komik olmayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Artı 31 Eksi
Bahsettiğim kişi @III. Osman alınma, espirilerin çok komik forumun çoğu ben de dahil bu arkadaşa gülüyoruz. Ama biz trollere taviz verdikçe çoğalıyorlar, hiçbir ceza almadan saçma konular açarak milletin vaktini çalıyorlar. Technopat'ta ekmekarasıram vardı. Adam büyük bir uyarı da almıyordu. Sonra Dead girl diye biri türedi. Açtığı konular komik de değildi hatta iğrençti.

Evet haklısın şimdi gülüyoruz ama gerekli ceza verilmediği zaman bunlar çoğalacaklar ve artık komik olmayacak.

Dead Girl'ü hatirlatabilecek var mi?

Başka insanları aşağılamadıkça bir problem yok bence. Ama suyunu çıkarana evet bir yaptırım uygulanmalı.

Ya da troll yapanlar eğitim vb. önemli konulara yazamasın. Sonra RAM'li ekmek gibi her sene LGS tamlayan süper zekalar çıkıyor.

Zarar verilmedikçe bence engellenmemeli ancak etik olmayan vs. gibi durumlarda moderatör insiyatifine bırakılabilir.

Benim düşüncelerim, Troll yapan kişilere moderatör tarafından tespit edilip forumdan 1 hafta konu açma yasağı getirilsin.

Ayrıca Moderatörler çoğu Troll konularını onaylıyorlar. 3.Osman da dahil. Forumun %80'i Troll konuları zaten dikkatli incelerseniz.

Ben şahsen moderatör olmuş olsam asla onaylamam. Önemli konuları onaylarım. Moderatörler her konuyu gözden geçirmeyip sadece düzenleyip onaylıyorlar.

Amacım moderatörleri kötülemek değil sadece her konuya gereksiz konuya onay vermesinler @Enes3078 bu duruma bir el atarsanız seviniriz.

Forum içerisinde ayrıca öneri konuları çoğaldı öneri konularına odaklanabilirler.

Burası sonuçta bir teknoloji forumu Troll forumu değil. Ayrıca Techolay içerisinde bulunan Sağlık kategorisi özellikle kaldırılsın o kategoriyi troll amaçlı kullanan insanlar çok oluyor ne yazık ki.

Nasıl yapılacağı konusunda kafamda kurgulayamıyorum. Ama bu arkadaştan bağımsız troll kişilerden falan ben de artık sıkıldım, artılıyorum.