Troy kart almayın!

Kart kullanım oranlarında Troy diğerlerini geçsin diye durduk yere yedek kart çıkarıp bile gönderiyorlar. Tamamen bankaların oyunu.

Masadaki turuncu Troy kartımla bakıştık. Ama evet, mümkünse tercih edilmemeli.

Valla ben Visa ya da Master istememe rağmen zorla Troy vermişlerdi zamanında. Öyle bi uğraştırdım ki bankayı Visa aldım sonunda. Bankalar da biliyor hatta onlar da uğraşmaktan yorulmuş.

Butun kartlarim troy, yurt dışı aboneliklerim icin mastercard amblemli sanal kart kullaniyorum sizi bilmem ama cozumu buldum yerli odeme sistemini destekliyorum yurt dışı sirketleri tarafindan taninirsa global bir odeme sistemi olabilir tabii bunun icinde kullanicilarin artmasi gerek.

Son üç ayda üç adet banka kartı talep ettik, herhangibir özel talebimiz olmamasına rağmen hepsi de troy olarak geldi. Şaka gibi

Son düzenleme:
Fiziksel kartı Troy yapıp. İnternet için sanal kartı Vısa/Mastercard yapabiliyor muyuz?

Visa da eskisi gibi değil.
Sadece Mastercard yaşadığım şehirde Troy kartlar şehir ici ulaşımda geçmiyor bile ama Mastercard ve Visa sorunsuz.
En iyisi Mastercard.

Fiziksel kartı Troy yapıp. İnternet için sanal kartı Vısa/Mastercard yapabiliyor muyuz?
Oluyor hatta butun bankalarda var millet bilmiyor sadece fiziksel karttan haberi var. Halbuki yurdisi alisverislerinde sanal kart daha guvenli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…