2 29422 Ziyaretçi 22 Şubat 2026 #11 mburakkarakas dedi: Bilip bilmeden dislike atma işinden vazgeçin artık şu forumlarda. Genişletmek için tıkla... Bilip bilmeden değil bizzat kuzenimin yaşadığı durumdan bahsettim. 2 yada 3 ay önce değişim istediğinde adresine VISA kart göndermişlerdi. d.24 dedi: İlk İmza sahipleri VISA alabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
mburakkarakas dedi: Bilip bilmeden dislike atma işinden vazgeçin artık şu forumlarda. Genişletmek için tıkla... Bilip bilmeden değil bizzat kuzenimin yaşadığı durumdan bahsettim. 2 yada 3 ay önce değişim istediğinde adresine VISA kart göndermişlerdi. d.24 dedi: İlk İmza sahipleri VISA alabiliyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet.
d.24 Uzman Katılım 26 Aralık 2024 Mesajlar 427 Çözümler 2 Beğeniler 236 22 Şubat 2026 #12 Silinen üye dedi: Bilip bilmeden değil bizzat kuzenimin yaşadığı durumdan bahsettim. 2 yada 3 ay önce değişim istediğinde adresine VISA kart göndermişlerdi. Evet. Genişletmek için tıkla... 6-7 ay önce bir arkadaşım istemişti İlk İmza'da olmuyor dediler.
Silinen üye dedi: Bilip bilmeden değil bizzat kuzenimin yaşadığı durumdan bahsettim. 2 yada 3 ay önce değişim istediğinde adresine VISA kart göndermişlerdi. Evet. Genişletmek için tıkla... 6-7 ay önce bir arkadaşım istemişti İlk İmza'da olmuyor dediler.