theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.199 Çözümler 4 Beğeniler 442 Yer Fox River Hapishanesi 19 Mayıs 2026 #1 Troy kart ile oyun satın alabiliyor muyum? Uzun zamandır satın alım yapmamıştım, o yüzden bilmiyorum hiç .
Troy kart ile oyun satın alabiliyor muyum? Uzun zamandır satın alım yapmamıştım, o yüzden bilmiyorum hiç .
Koneko Toujou Üstün Katılım 16 Ocak 2024 Mesajlar 4.858 Çözümler 35 Beğeniler 6.266 Yer Cehennemin dibi 19 Mayıs 2026 #2 Geçmiyor. Sadece Mastercard veya Visa geçerli. Artı 1 Eksi Çözüm
X99 Üstün Katılım 9 Şubat 2025 Mesajlar 2.292 Çözümler 26 Beğeniler 2.053 Yer Asgard 19 Mayıs 2026 #3 Geçmiyorsa; Troy kartın Master sanalını çıkartıp kullanabilirsin. Artı 0 Eksi
D deniz745 Uzman Katılım 30 Eylül 2025 Mesajlar 1.136 Çözümler 1 Beğeniler 651 19 Mayıs 2026 #4 theodore bagwell dedi: Troy kart ile oyun satın alabiliyor muyum? Uzun zamandır satın alım yapmamıştım, o yüzden bilmiyorum hiç . Genişletmek için tıkla... Hayır. Artı 0 Eksi
theodore bagwell dedi: Troy kart ile oyun satın alabiliyor muyum? Uzun zamandır satın alım yapmamıştım, o yüzden bilmiyorum hiç . Genişletmek için tıkla... Hayır.
janxietyy Uzman Katılım 11 Temmuz 2024 Mesajlar 57 Beğeniler 70 20 Mayıs 2026 #5 theodore bagwell dedi: Troy kart ile oyun satın alabiliyor muyum? Uzun zamandır satın alım yapmamıştım, o yüzden bilmiyorum hiç . Genişletmek için tıkla... Eğer numarası 6 ile başlıyorsa geçer. Diğerleri geçmiyor. 6 ile başlayan da Discover altyapısını kullandığı için geçiyor. Artı 0 Eksi
theodore bagwell dedi: Troy kart ile oyun satın alabiliyor muyum? Uzun zamandır satın alım yapmamıştım, o yüzden bilmiyorum hiç . Genişletmek için tıkla... Eğer numarası 6 ile başlıyorsa geçer. Diğerleri geçmiyor. 6 ile başlayan da Discover altyapısını kullandığı için geçiyor.
KS KS theodore bagwell Başarılı Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 1.199 Çözümler 4 Beğeniler 442 Yer Fox River Hapishanesi 20 Mayıs 2026 #6 janxietyy dedi: Eğer numarası 6 ile başlıyorsa geçer. Diğerleri geçmiyor. 6 ile başlayan da Discover altyapısını kullandığı için geçiyor. Genişletmek için tıkla... 9 ile başlıyordu da problem yok az evvel mastercard başvurusunda bulundum. Artı 0 Eksi
janxietyy dedi: Eğer numarası 6 ile başlıyorsa geçer. Diğerleri geçmiyor. 6 ile başlayan da Discover altyapısını kullandığı için geçiyor. Genişletmek için tıkla... 9 ile başlıyordu da problem yok az evvel mastercard başvurusunda bulundum.