Arkadas arkadas...
TRT kurdiyi savundugumu nereden cikardin? Olayi sabote etmekten baska birsey degil dediginiz. Ayrica diger bir arkadasin soyledigi gibi serefsizleri susturmak icin biraz daha o kanalin acilis nedeni.
TRT Spor diye bir kanal varken TRT1 gibi kanallari mac ile sabote ederkenki tepkiyi bu olayada veriyorum. Her icerigin kendi bir kanali var. Yani bu programin TRT Turk adli kanalda paylasilmasi TRT1'de cizgi film, TRT Cocukda dizi paylasilmasi gibi bir olay. Xaten bu kanal adinin sanini veremiyor orasi ayri. Sabah baslangic cizgi film, ogleni dizi, aksami dini icerikler. Turk ismi koyuyorsan Turk'ler hakkinda icerik yapacaksin bir kere.
Evet baslangic ne kadar Islam dusmaniymisim gibi bir cumleydi. Benim derdim dinler degil, isteyen bana karismadigi surece istedigine inanir. Olay kanallarin isgali.
Olaya bir Hristiyanin veya Budistin gozunden bak birde. Ulkede sozde her din ayni ama Islam hakkinda program yapiliyor. Sende kendi dinin ile alakali bir program istemez misin? Iste bunlari onlemek icin boyle kanallarda konudan uzak sacma sapan isler yapilmamali. Yayinliyorsan Diyanette yayinlarsin. Diger dinler icinde kanal acarsin.
Diger arkadasta, sizde dogru soyluyor. Onceligi oy, yan gorevi ise susturmak.