Kısaca olayı anlatayım arkadaşlar. Az önce 30 ton yüküm ve düşük beygirli MAN aracım ile Calais-Duisburg yolundaydım. Arkadan ise bir Türk gelmiş beni yabancı zannedip İngilizce bana chatten laf atıyor, ne diye yavaş gidiyorsun gibi. Sollamak yerine uğraşıyor! Ben buna cevap vereceğim diye viraja chate yazarken girmişim, direksiyonu da kontrol edemiyorum chatte olduğumdan, ESC tuşuna basmak yerine de elimin titremesi ve klavyeye tam alışamamam sonucu hemen altındaki konsol tuşuna basınca her şey birbirine girdi ve 40-45 gibi bir hızla virajda karşıdan gelene çarptım. Muhtemelen ban yerim. Yememe ihtimalim de var tabii de yüksek olan hakkında konuşalım. Ben zaten öyle kayıt alan biri değilim, bugün de kaydımı açmamıştım ve şansa böyle bir olay geldi başıma. Ban yediğim halde aynı böyle adminlere açıklasam kalkma ihtimali var mıdır?

Bunun gayet haksız bir ban olacağını düşünüyorum. Diğerleri için değil, benim için en azından. Bu nedenden başlığı böyle girdim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunun verileri tutuluyorsa ve araştırma gibi bir süreleri varsa araştırırlar diye düşünüyorum.

Raporlanırsanız banlanırsınız, itiraz etseniz bile açıkca hatalı görünüyorsunuz.

Moderasyon sebebe değil sonuca bakar, sonuç olarak yolunda giden suçsuz bir tıra hasar vermişsiniz.

Gerçek hayat ile oyunu denk tutan mesajlar manidar olmuş.
O adminler -18'dir kesin, olm oyun la bu!
Yahu neden gerçek para cezası kesmişler gibi davranıyorsunuz? Banlama sisteminin amacı düzeni sağlamak zaten.

Modun okumadan geçtiğiniz kurallarında açık şekilde oyunda Avrupa Karayolları kanunlarına uyulması gerektiği yazıyor.

Kafanızca oynamak isterseniz TMP'nin Arcade sunucusu var, kuralların çoğu arcade de yoktur.

-

"Traffic laws and road signage must be obeyed. This means European road laws and signage must be followed in ETS2 and American road laws and signage must be followed in ATS. Failure to adhere to the respective road laws, and signage, and local lane closures represented by smart signs (see §2.7) may result in a punishment. Traffic lights and stop signs can be ignored if no other users are in the immediate area. Speeding, while allowed, is not recommended. Speeding can lead to accidents and can factor in a punishment decision. Baiting other players into accidents will not be tolerated and is punishable. Areas with 25+ players are considered highly populated."

Son düzenleme: