Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

OverallTaken

Uzman
Arkadaşlar merhaba. Elimde maximum 1.200 TL var ve bir IEM kulaklık almak istiyorum. Bu konuda Truthear Gear modelini seçtim ama bana mikrofon da lazım ve buna dair bir bilgi bulamadım. Bu kulaklığın mikrofonu var mıdır? Yoksa daha iyi bir IEM önerebilir misiniz?

Çözüm
"w/Mic" ibaresi "with microphone" kısaltması gibi duruyor. Ayrıca aşağıda mikrofonlu model olduğu belirtilmiş:

1737978004578.webp
Arkadaşlar merhaba. Elimde maximum 1.200 TL var ve bir IEM kulaklık almak istiyorum. Bu konuda Truthear Gear modelini seçtim ama bana mikrofon da lazım ve buna dair bir bilgi bulamadım. Bu kulaklığın mikrofonu var mıdır? Yoksa daha iyi bir IEM önerebilir misiniz?
Truthear Gear kulaklık modelinin mikrofonu yoktur. Eğer mikrofonlu IEM kulaklık arıyorsanız, aşağıdaki alternatifleri değerlendirebilirsiniz:

1. Moondrop Chu:
- İyi ses kalitesi.
- Mikrofonlu versiyonu mevcut.

2. KZ ZS10 Pro:
- Dinamik sürücüler ile tatmin edici bas.
- Mikrofonlu seçeneği var.

3. Blon BL-03:
- Düşük bütçeye uygun.
- Mikrofonlu model de seçebileceğiniz seçenekler arasında.

4. TRN V90:
- Birden fazla sürücü yapısıyla zengin ses.
- Mikrofonlu versiyonu mevcut.

Bu alternatifler, 1.200 TL bütçeniz içinde mikrofon ihtiyacınızı karşılayabilir. Hangi modelin size uygun olduğunu değerlendirirken ses kalitesini ve konforu göz önünde bulundurmayı unutmayın.