Türk Telekom pahalı diye Vodafone düşünmüştüm. Sanırım Türk Telekom'a geçmek zorunda kalacağım gibi.
Ne kadar ödüyorsun?
Türk Telekom pahalı diye Vodafone düşünmüştüm. Sanırım Türk Telekom'a geçmek zorunda kalacağım gibi.
Ne düşünüyorsun şimdi peki? Benim de geçesim var. 699TL ödüyoruz şimdilik.
Ucuz olduğu için Vodafone düşünüyorum. Duruma göre Türk Telekom'u da düşünebilirim.
Açıkçası ev interneti olarak benim içime sinmedi Vodafone. Sen bilirsin. En iyisi Türk Telekom'u düşün.
Geçiş yaptınız mı hocam? Vodafone fiber nasıl?Altyapı TT zaten. Burada önemli nokta Vodafone'nin desteği iyi mi? Komşumu fibere geçiş için Vodafone aradı ve 3 günde sorunsuz fibere geçiş yaptılar. Bu nedenle Vodafone'yi düşünüyorum.
TurkNet'e fiber başvurumu 1 ay önce yapmıştım. Son 10 gündür hem hizmet alamıyorum hem de fiberi bağlamadılar.
Siz TT'den memnun musunuz peki? Bir de kaç Mbps kullanıyordunuz acaba? Ben de halihazırda Netspeed kullanıyorum da merak ettim TT'yi.TurkNet ile yaşadığım sorunlardan sonra Vodafone'a geçiş yapmak istemedim direkt TT bağlattım.
Arkadaşım Vodafone fiber bağlattı. Vodafone TT altyapısında 100Mbps veriyor bu arada. Herhangi bir sorun yaşamadı. Destek konusunda fikrim yok ama.
Siz TT'den memnun musunuz peki? Bir de kaç Mbps kullanıyordunuz acaba? Ben de halihazırda Netspeed kullanıyorum da merak ettim TT'yi.