Ben YouTube üzerinden ders çalışıyordum. Bir anlık dalgınlıkla kalem ile işlemleri kağıt degil ekran üzerinde çizmeye başladım. Sonra bir baktım ki "LAN BEN NAPIYORUM?" oldum. Birden ıslak mendil ile sildim alkol döktüm, sildim. Peçeteyi, tiner ile ıslattım sildim ama yine de çıkmadı. Tükenmez kalem ile çizildi ekran nasıl silebilirim?
Detaylar
Kim cevapladı?Gece gece güldürdün ya Allah’ta seni güldürsün.Bu çocuğun başına gelen Ebu Cehil'in başına gelmedi.
Teknoloji katili olabilir miyim hocamYa abi sen ne bahtsız bir adamsın ya. Ya ablanın laptopuna virüs indiriyorsun ya ekranı çiziyorsun, ileride daha nasıl teknolojik sorunlar yaşayacaksın çok merak ediyorum.
Kazınmış galiba tırnağım takılıyor.Her şey seni mi buluyor be kardeşim?
Monitöre dövme yapmışsın. Eğer bastırarak sildin ve çıkmadıysa hâlâ, geçmiş olsun.
-5.Bu arada sonucu bulabildiniz mi? Yoksa onun için de yardım edelim mi?
Sökmedi.
Kim bilir daha neler gelecekBu çocuğun başına gelen ebu Cehil'in başına gelmedi.
- Makaleler
- 4
Bir ara okuldaki akıllı taktayı bozmuştu, o da varYa abi sen ne bahtsız bir adamsın ya. Ya ablanın laptopuna virüs indiriyorsun ya ekranı çiziyorsun, ileride daha nasıl teknolojik sorunlar yaşayacaksın çok merak ediyorum.
E onu tamir ettik hocam ama hala bazen sapıtabiliyorBir ara okuldaki akıllı taktayı bozmuştu, o da var![]()
Sanmıyorum
15 bin lira...
Geçmiş olsun.
Sağolun hocam bu çizik nasıl geçer bilemiyorum
teknolojisefiri
Becerikli
Bi ara kolonya içmiştin eğer kalıntıları duruyorsa midende git onu alıp sil ekranı.Ben YouTube üzerinden ders çalışıyordum. Bir anlık dalgınlıkla kalem ile işlemleri kağıt degil ekran üzerinde çizmeye başladım. Sonra bir baktım ki "LAN BEN NAPIYORUM?" oldum. Birden ıslak mendil ile sildim alkol döktüm, sildim. Peçeteyi, tiner ile ıslattım sildim ama yine de çıkmadı. Tükenmez kalem ile çizildi ekran nasıl silebilirim?
Yeni konular
-
-
-
Elektronik Roborock robot süpürgelerde 1.000 TL indirim!
- Fırsat Ekibi
-
-
-