Yer
Cintra
Hocam kısaca; "Last Summer Store" adlı Trendyol satıcısından RX 6600XT aldım. Kart ilk geldiğinde pek içime sinmesede test ederek kullanayım dedim. 12 gün boyunca kartı oyunlarda, programlarda test ettim. 1 saatlik VKbuild testiydi galiba. Öyle bir test yaptım. Bi' tane forum kullanıcımız yapmamı söylemişti. Bende 12. gün aklıma gelmişken yapayım dedim. 1 saatin sonunda ekran gitti ve görüntü bozuldu. Ayrıca kart görüntü vermemeye başladı. Bu ve benzeri sebeplerden iade başvurusunda bulundum. Ancak başvurum reddedildi.

@Big Boss hocam keşke sizi dinleyip 2. gün iadeye verseydim.

1. konu: İadeye yollanan ekran kartının satışa çıkamayacak halde olması sebebiyle iade alınmaması

Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmiş olsun, internetten teknolojik aletler almaya korkuyorum artık. Monitör alırsın, kırık gelir mi gelmez mi, ölü piksel gelirse iki saat değişimle falan uğraş. Kabul etmezlerse thhye başvur falan. Yorucu ve uzun işler. İnşallah sonuç alırsın.

Geçmiş olsun, internetten teknolojik aletler almaya korkuyorum artık. Monitör alırsın, kırık gelir mi gelmez mi, ölü piksel gelirse iki saat değişimle falan uğraş. Kabul etmezlerse thhye başvur falan. Yorucu ve uzun işler. İnşallah sonuç alırsın.
TR'de tüketici olmak;

Geçmiş olsun, internetten teknolojik aletler almaya korkuyorum artık. Monitör alırsın, kırık gelir mi gelmez mi, ölü piksel gelirse iki saat değişimle falan uğraş. Kabul etmezlerse THH'ye başvur falan. Yorucu ve uzun işler. İnşallah sonuç alırsın.

Hocam sadece 1 kere yaşamadım. Aldığım 3 ekran kartında da sorun yaşadım. Arc A580 aldım. Oyunlarda görüntü sürekli gidiyordu. Amazon üzerinden İncehesap satıcısından almıştım. İade almicaz der gibi konuşunca direkt Amazon müşteri hizmetlerine konuyu söyledim ve ardından İncehesap'a bozuk malı iade almazsanız dava açacağımı söyledim. 2. gün iade ettiler.

Şu anda da 2. kez iadeye gönderip bayağı bir satıcıyı darlayacağım. Eğer olmazsa Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım. Bu arada avukat lazım mı?

Son düzenleme: