1861
Becerikli
Aslında çevremde memnuniyetle Monster kullanan insan çok var ama forumda pek önermiyorlar.
Ben 1.5 yıldır kullanıyorum. memnunum fiyatıda iyidi aldığım zaman.Aslında çevremde memnuniyetle Monster kullanan insan çok var ama forumda pek önermiyorlar. Fiyatı da iyiymiş bu arada özelliklerine göre. Uzun süre upgrade etmeye de gerek yok. Ben olsam risk alıp alırdım. Diğer arkadaşlarda yazsın bir bakalım. Ben bu ayarda bu fiyata 4060 alternatif bulamadım vallahi.
Monster Abra A7 13.2 satın aldım 20.000 TL'ye. Özellikleri ise; i5-11400H, 32GB RAM, 1TB M.2 SSD, NVIDIA 3050Ti 4GB 85W idi ve muhteşem performans sunuyor. O zaman HP Victuslar 60-75 Watt arası idi ekran kartı watt değeri olarak.@losxy0 Sadece TP'den değil, cebinde 200 TL olmayan elemanlar gelmiş Monster'ın malını kötülüyor. Hangi ürününü kullandın? Ne kadar kullandın? Nasıl kullandın? Ne sorun çıktı? Hiçbirini cevaplayamazlar. Sürü psikolojisi yutmuş çok firmayı. Clevo bile o kadar kötü değildi. Kasadan kısıp donanıma basmışlardı ben satın aldığımda. Tam tersini yapan brandlere yönelmek mantığa aykırı.