31988

Becerikli
Sistem bu arada benim değil, arkadaşımın. Onun yerine konu açıyorum. Turbox marka hazır sistemde her şeyde kasıyor. Virüs olabilir dedim arkadaşa, WinDefender sonucunda virüs çıkmamış. Oyun da oynamıyormuş, sadece internete giriyormuş. Disk sağlığına bak dedim, %70 dedi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bu arada benim değil, arkadaşımın. Onun yerine konu açıyorum. Turbox marka hazır sistemde her şeyde kasıyor. Virüs olabilir dedim arkadaşa, WinDefender sonucunda virüs çıkmamış. Oyun da oynamıyormuş, sadece internete giriyormuş. Disk sağlığına bak dedim, %70 dedi.
İşlemcileri genelde giriş seviye oluyor, bu yüzden birkaç tane fazla sekme bile açsan kasması normal.

Sistem özelliklerini az buçuk tahmin edebiliyorum ama bir atar mısın sistem özelliklerini? Isı değerlerine bak, RAM yüzdesine bak, CPU yüzdesine bak.

Arkadaşının elindeki sistemle benim çok eski laptopumda ki tek fark muhtemelen içinde ekran kartı olmamasıdır.

Sistemi sordum;

Bunun linkini attı arkadaş.

Hocam kusuruma bakma biraz gülünç geldi ama arkadaşına söyle o bilgisayarı satsın; üstüne koysun buraya konu açın sistem önerisi yapalım. Bütçesine göre.

i7 860 çıkalı 15 seneden fazla oldu. R7 240 da günümüzde hiçbir geçerliliği olmayan çok zayıf ve çok eski bir kart. Bilgisayarın bir sorunu yok. Doğal performansı bu. 2026 yılında Windows çalıştırması bile mucize bırakın oyun oynatmayı.