Windows 10 LTSC 2019 rahatlatır bu sistemi bayağı. Sistemi satabiliyorsa satsın bence de daha iyi sistemler çok rahat kurulur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bu arada benim değil, arkadaşımın. Onun yerine konu açıyorum. Turbox marka hazır sistemde her şeyde kasıyor. Virüs olabilir dedim arkadaşa, windefender sonucunda virüs çıkmamış. Oyun da oynamıyormuş, sadece internete giriyormuş. Disk sağlığına bak dedim, %70 dedi.

Turbox zaten rezalet bir marka genelde ölmeye yakın parçaları sıfır diye satıyorlar her şey kasma nedeni parçaları düşük ve disk RAM artık bitme aşamasına gelmiştir.

Ya gerçekten R7 240 gibi kartlara kendi markalarının adı altında kılıf geçirerek nasıl sıfır gibi satıyorlar anlamıyorum. Yıllardır teknolojiden anlamayan insanları resmen dolandırıyorlar fakat devlet bunlara el bile atmıyor.

Intel'in bile unuttuğu işlemciyi sıfır ve garantili satıyorsun vay be.
1775160345199.webp

Sistem bu arada benim değil, arkadaşımın. Onun yerine konu açıyorum. Turbox marka hazır sistemde her şeyde kasıyor. Virüs olabilir dedim arkadaşa, windefender sonucunda virüs çıkmamış. Oyun da oynamıyormuş, sadece internete giriyormuş. Disk sağlığına bak dedim, %70 dedi.

Yazdırma ve kullanım günleri neler? Sıfır diye sattıkları ürünler resmen 2. el ve anlamayan insanları dolandırmak için kurulmuş bir firma. Trendyol'un bu tarz firmaları barındırmaması bile gerekiyor.