Benim eski sistemde RX 580 destekliyordu. Sadece PSU 220 W idi, 500 W PSU almıştım.Hocam genelde bu sistemlerde yeni ekran kartını da çalıştırmayan anakartlar kullanıyorlar. O bile kurtarmaz yani![]()
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim eski sistemde RX 580 destekliyordu. Sadece PSU 220 W idi, 500 W PSU almıştım.Hocam genelde bu sistemlerde yeni ekran kartını da çalıştırmayan anakartlar kullanıyorlar. O bile kurtarmaz yani![]()
Benim eski sistemde RX 580 destekliyordu. Sadece PSU 220 W idi, 500 W PSU almıştım.
Bende H55 vardı. Anakart farkı winHocam benim sistemde H61'in markasız bir versiyonu vardı mecburen ekran kartının üstüne 1000TL verip ASUS H61'e geçmek zorunda kalmıştım.
Sistem bu arada benim değil, arkadaşımın. Onun yerine konu açıyorum. Turbox marka hazır sistemde her şeyde kasıyor. Virüs olabilir dedim arkadaşa, windefender sonucunda virüs çıkmamış. Oyun da oynamıyormuş, sadece internete giriyormuş. Disk sağlığına bak dedim, %70 dedi.
Sistem bu arada benim değil, arkadaşımın. Onun yerine konu açıyorum. Turbox marka hazır sistemde her şeyde kasıyor. Virüs olabilir dedim arkadaşa, windefender sonucunda virüs çıkmamış. Oyun da oynamıyormuş, sadece internete giriyormuş. Disk sağlığına bak dedim, %70 dedi.
Ben bilmiyorum ona sormak gerek. Neyse trendyol pc'den bu beklenirdi. Techolaya çağıracam tavsiye konusu açsın.
10 yıllık CPU nasıl sıfır olacaksa...Intel'in bile unuttuğu işlemciyi sıfır ve garantili satıyorsun vay be.
Evet hocam ondan var mış arkadaşın sisteminde. Yapacak bir şey yok, başka sistem alacak.. ( HDD bile fotoğraftaki SSD'den iyidirSistemde bu SATA SSD mi var? Eğer evet ise XP bile kursan sistemin hızlanacağını sanmıyorum.
Eki Görüntüle 238178