Allah'ım 2010 dan kalma işlemci koymuşlar. Bunu olsa olsa RX580 ve ekstra 8 GB RAM adam eder.Sistemi sordum;
![]()
TURBOX Tx45 i7 860 8GB Ram 256GB SSD 4GB EK. 23.6 inç Curved Oem Paket - Fiyatı, Yorumları
Tx45 i7 860 8GB Ram 256GB SSD 4GB EK. 23.6 inç Curved Oem Paket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bunun linkini attı arkadaş.
Detaylar
Kim cevapladı?Bu sisteme Windows 7 bile fazlayken 10 ya da 11 aşırıya kaçmaz mı hocam?Temiz bir format iyi gelebilir. Mümkünse Windows 10 LTSC veya 11 LTSC kursun sistem özelliklerine göre.
RX 580 olsa bottleneck yapardıAllah'ım 2010 dan kalma işlemci koymuşlar. Bunu olsa olsa RX580 ve ekstra 8 GB RAM adam eder.
Bu sisteme Windows 7 bile fazlayken 10 ya da 11 aşırıya kaçmaz mı hocam?
10 LTSC olabilir hocam, performans açısından bi'tık daha iyi olabilir. Zaten gerekli açıklamayı söyledim, gerisi KS'ye kalmış.
Ben zamanında i7 860 kullanıyordum. RX580 ile yükseltip BF1 oynuyordum ordan biliyorum. Yalan yok oynatıyordu ama güzel XD
Son düzenleme:
3k eder anca hocam zarar üstüne zarar yahu. Kazık anım olarak tutardım daha iyiBenim 10 yıldan uzun süredir kullandığım PC'den bile kötü özellikleri var.Satsın kurtulsun.
Böyle bir sistemden performans beklemek, uzayda nefes alabilmek kadar güç.Sistemi sordum;
![]()
TURBOX Tx45 i7 860 8GB Ram 256GB SSD 4GB EK. 23.6 inç Curved Oem Paket - Fiyatı, Yorumları
Tx45 i7 860 8GB Ram 256GB SSD 4GB EK. 23.6 inç Curved Oem Paket yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. - Trendyolwww.trendyol.com
Bunun linkini attı arkadaş.
Nasıl oluyor da bu türe sistemlere para verilebiliyor anlamış değilim gerçekten!
Kvothe
Uzman
Allah'ım 2010'dan kalma işlemci koymuşlar. Bunu olsa olsa RX580 ve ekstra 8 GB RAM adam eder.
Hocam genelde bu sistemlerde yeni ekran kartını da çalıştırmayan anakartlar kullanıyorlar. O bile kurtarmaz yani
Yeni konular
-
-
-
-
-
60.000 TL bütçe ile Gaming.Gen.TR hazır sistem karşılaştırması
- Angus Young