Bu arada odak süresi muhabbeti bana zırva geliyor, sevdiğin bir tür varsa, içine mutlaka çeker seni, istediği kadar onu sıkıcı kılan bir şeyler olsun, fark etmez.

Yoo zırva değil. Şu an Far Cry New Dawn'dayım, seriyi çok seviyorum ve hala oynamıyorum çünkü sıkılıyorum.

@Kaays, aynen kanka kıt. 3000 saat CS’den aldığım keyfi veremedi şu oyunlar.

IMG_6620.webp

Yoo zırva değil. Şu an Far Cry New Dawn'dayım, seriyi çok seviyorum ve hala oynamıyorum çünkü sıkılıyorum.
Ben de sürekli Elden Ring oynuyorum ama hala sıkılmadım onu ne yapacağız xD?

@Kaays, aynen kanka kıt. 3000 saat CS’den aldığım keyfi veremedi şu oyunlar.

Eki Görüntüle 207379
Sen niye üzerine alındın ki xD? Genel konuştum, hayatında sadece online oyun oynamış ve hikâyeli oyunlara laf eden kitle hedefim. Kaldı ki benim de oyun hayatım şuanda monotonlaşmış durumda, Elden Ring'ten başka oyuna girmiyorum, çünkü bu oyun dışında beni eğlendiren oyun yok.

Ben de sürekli Elden Ring oynuyorum ama hala sıkılmadım onu ne yapacağız xD?

Çoğu kült oyunlar Epic Games ve Steam hesabımda mevcut, çoğu kişi bitirmişken ben hala durduruyorum çünkü çabuk sıkılmayayım diye.
Evet sıkılıyorum dostum her şeyden ve bu sendromdan kurtulmak istiyorum. Başka bir soru?
Far Cry 6 oynarken tat alsam bile oyun günler sonra bitmişti.

Çoğu kült oyunlar Epic Games ve Steam hesabımda mevcut, çoğu kişi bitirmişken ben hala durduruyorum çünkü çabuk sıkılmayayım diye.
Evet sıkılıyorum dostum her şeyden ve bu sendromdan kurtulmak istiyorum. Başka bir soru?
Far Cry 6 oynarken tat alsam bile oyun günler sonra bitmişti.
Bu odak süresiyle ilgili bir şey değil işte. Odak süresi de odak süresi, bunu iddia edenlerin genellikle argümanı, Instagramda sık sık video izlemek sonucunda olan bir şeymiş, eee Instagram'da nasıl uzun süre kalabiliyoruz o zaman xD? Diyorum ya, gerçekten sana keyif veren şeyle uğraştığın zaman başından kalkmıyorsun, demekki sana zevk veren oyunlar onlar değil başka oyunlara yönel. Ben de aynıyım her şeyden sıkılıyorum ben de ama bunun odak süresiyle zerre alakası yok, odak süresi diye bir şey de yok.

Instagram'da sık sık video izlemek sonucunda olan bir şeymiş, eee Instagram'da nasıl uzun süre kalabiliyoruz o zaman.

Heh bak bu konuda haklısın, bunu ben de saçma buluyorum yok kaydıra kaydıra dopamin hormonunu bozmuşsunuz falan diyorlar ki ben sosyal medya bile kullanmıyorum.

Diyorum ya, gerçekten sana keyif veren şeyle uğraştığın zaman başından kalkmıyorsun, demek ki sana zevk veren oyunlar onlar değil başka oyunlara yönel. Ben de aynıyım her şeyden sıkılıyorum ben de ama bunun odak süresiyle zerre alakası yok, odak süresi diye bir şey de yok.

Güzel karşim problem bu zaten. Detroit Become Human duruyor kütüphanemde, Heavy Rain ve Beyond: Two Souls'da öyle, Büyük umutlarla aldığım Assassin's Creed Shadows'ta öyle, RDR2 de öyle mesela. Bu oyunların hiçbirisini oynamadım. Çünkü sıkılıyorum, 1 saat zaman geçirip uykum geliyor yatağa geçiyorum.

Geçen arkadaşım 4 saat aralıksız zorla PUBG PC oynattı bana. Sıkıldığımı söylememe rağmen kapattırmadı.

Arkadaşlarımdan örnek vereceğim çünkü hiçbiri hikayeli oyun oynamıyor.
  • Hikayeli oyunlara ayıracak zamanları yok. Ders veya işten dolayı.
  • Hikayeli oyunları verimli oynayabilecek sistemleri yok.
  • LoL ve Valorant bağımlıları.