Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
Bilemiyorum ya, bu oyuna ikna olan var mı aranızda? Bana koca bir scam olarak patlayacakları veya pazarladıklarının %20'sini bile beceremeden çıkış yapacaklarını hissettiriyorlar.
Hocam videoları izlemeden hemen kötüyü konuşuyorsunuz. Siz zaten baştan olumsuz düşünüyorsunuz, tabii ki de bir RDR2, TLOU part 2 gibi sektöre yön verecek tarz da bir oyun çıkmayacak. Yapımcının kendisi de böyle söyledi. Beklentiyi ortalama veya ortalamanın bir tık üstü gibi tutun, pişman olacağınızı düşünmüyorum.Bilemiyorum ya, bu oyuna ikna olan var mı aranızda? Bana koca bir scam olarak patlayacakları veya pazarladıklarının %20'sini bile beceremeden çıkış yapacaklarını hissettiriyorlar.
- Makaleler
- 2
Scam değil.Bilemiyorum ya, bu oyuna ikna olan var mı aranızda? Bana koca bir scam olarak patlayacakları veya pazarladıklarının %20'sini bile beceremeden çıkış yapacaklarını hissettiriyorlar.
Scam olmasa bile "fazla uğraşılmış Unreal Engine 5 oyunu" izlenimi var bende. Sadece havalı grafik ve animasyonlar ile bir oynanış videosu var, hikaye namına bir şey yoksa pek de oynanır tarafı olacağını sanmıyorum.
Üşengeçliğinde bu kadarı...Türk oyunu ise seslendirme yapsınlar, Türkçe dil desteği sağlasınlar...
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Rehber Darboğaz nedir ve darboğaza neler sebep olabilir?
- mortem.dll bulunamadı