mauroicardi99

Yetkin

Bu pakette prime ayrıcalıkları içinde ücretsiz Tivibu GO var diye biliyorum. Ama müşteri hizmetlerini aradım bu paketle ücretsiz Tivibu GO kullanamazsınız diyor. Biliyorum müşteri hizmetleri hata yapmaz ama internette böyle gözükünce kafama takıldı. Müşteri hizmetlerine güvenmeli miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:

Bu pakette Prime ayrıcalıkları içinde ücretsiz Tivibu GO var diye biliyorum. Ama müşteri hizmetlerini aradım bu paketle ücretsiz Tivibu GO kullanamazsınız diyor. Biliyorum müşteri hizmetleri hata yapmaz ama internette böyle gözükünce kafama takıldı. Müşteri hizmetlerine güvenmeli miyim?

Bana da Tivibu alınca demişlerdi GO bedava değil almak zorundasınız diye şifremi unuttum dedim şifre vs oluşturdum kabul etmedi Tivibu kutumdan girince Tivibu GO ya tekrar demeyince otomatik orada paket aktif olmuştu bir tık fazladan satmak istiyorlar gibi tabii bu Tivibu için modemde nasıl işler bilmiyorum araştırmakta fayda var.

Bu pakette prime ayrıcalıkları içinde ücretsiz Tivibu GO var diye biliyorum. Ama müşteri hizmetlerini aradım bu paketle ücretsiz Tivibu GO kullanamazsınız diyor. Biliyorum müşteri hizmetleri hata yapmaz ama internette böyle gözükünce kafama takıldı. Müşteri hizmetlerine güvenmeli miyim?
Olsaydı yazardı. Yok gerçekten.