Türk Telekom ev interneti taahhüdüm 9 gün sonra bitiyor. 50 Mbps pakete 430 TL ödüyorum. Binamda fiber altyapı mevcut. Taahhüt yenileme paketlerinde 2 ay ücretsiz kalan 18 ay 795 TL 20 ay taahhütlü 100Mbps paketini gördüm. Bana mantıklı geldi ama bilemedim. Siz internete ne kadar ödüyorsunuz ve bahsettiğim paketi almak mantıklı mı? Teşekkür ederim.

Türk Telekom ev interneti taahhüdüm 9 gün sonra bitiyor. 50 Mbps pakete 430 TL ödüyorum. Binamda fiber altyapı mevcut. Taahhüt yenileme paketlerinde 2 ay ücretsiz kalan 18 ay 795 TL 20 ay taahhütlü 100Mbps paketini gördüm. Bana mantıklı geldi ama bilemedim. Siz internete ne kadar ödüyorsunuz ve bahsettiğim paketi almak mantıklı mı? Teşekkür ederim.
Türknet daha mantıklı hatta biraz daha zorlarsanız 1000 / 50 alırsınız.

TürkNet 1000 MBPS'ye 900 TL ödeyeceğim. Altyapınızı sorgular mısınız?

1000MBPS Fiber altyapı görünüyor. Türk Telekomdan Türknete geçişte süreç uzun sürüyor mu? Ayrıca internet annemin üzerine annemin yapması gereken işlem var mı?

TurkNet daha mantıklı, çok daha mantıklı.

Altyapı türünüz VDSL2 ise 1000 Mbps'e geçemezsiniz bunu da söyleyeyim. TurkNet daha mantıklı.