Dostlar, TTNET yetkilisiyle telefonda abonelik konuştum. Altyapı sorgusunda çıkan 100 Mbps paketi istiyorum dediğimde, “Sistemsel olarak 100 Mbps gözükse de onu alamazsınız çünkü bakır kablo uzunluğu binanıza 378 metre uzaklıkta olduğu için kopmalar da yaşayabilirsiniz. Onun yerine 50 Mbps tercih edin isterseniz, sonradan 100'e yükseltebilirsiniz ama 100'ü seçerseniz 50'ye düşüremezsiniz” dedi. Ben de “E ben 100 Mbps'yi test etmeden onun nasıl olacağını bilemem, neye göre tercihte bulunacağım? 2 sene sorunlu kopan alt paketine geçemediğim abonelikte sıkışıp kalacağım” dediğimde bir şey demedi.
Modem olarak kendi modemim olan Keenetic Hopper DSL'im var. Sizce ne yapmalıyım, hangisini seçmeliyim? 100 Mbps paketi seçsem bile ortalama zamanda 60 Mbps alacağım, denemek mantıklı mı bilemedim.
Evde güncel olarak Kablonet 75 Mbps var. VDSL de olsa 50 Mbps altyapıya geçmek olumlu sonuç doğurur mu?
Modem olarak kendi modemim olan Keenetic Hopper DSL'im var. Sizce ne yapmalıyım, hangisini seçmeliyim? 100 Mbps paketi seçsem bile ortalama zamanda 60 Mbps alacağım, denemek mantıklı mı bilemedim.
Evde güncel olarak Kablonet 75 Mbps var. VDSL de olsa 50 Mbps altyapıya geçmek olumlu sonuç doğurur mu?