Hat kaliten iyi değil. Santral mesafenden ziyade, santralden ankastrene kadar olan kablo boyu yaklaşık o kadar olabilir (800-1000 metre arası ama ihtimal vermiyorum.)
SNR sınırın da sınırında koptu kopacak

İyi bir değer değil, ya santralden ankastrene kadar gelen hat boyunca gürültü yaratan elemanlar var ya da ankastreden modemine çektiğin CAT6 arasında ek problemi. CRC hatalarının temeli iç tesisat sorunları oluyor.
CAT6 ile ankastredeki bağlantının fotoğrafı var mı elinde? Ya da nasıl bir ek yaptın? En sağlıklısı boncuk çakmak oluyor çünkü dış ortamda duruyor bu ek, neme toza duyarlı.
Modülasyon PTM, sorunsuz ama bu hattı 8-9 dB arası tutarsan bir ihtimal iyileştirirsin o da 24 Mbps (
maksimum 35 Mbps'ye kadar) downstream'e sabitletmen olur. DSL altyapıların ceremesi ne yazık ki..
Dilerim bir an önce FTTx altyapıya kavuşursun.
Sinyal gürültüsü az ise yüksek hızlar alınıyor. Benim saha dolapla aramda baya mesafe olmasına rağmen ulaşılabilir hızım 150 Mbps civarı.
Zaten yüksek bir bant genişliği söylemedim ki, kayıpsız bir hızdan bahsettim. Bakır kablo, direnç, elektrik, ısı, sürtünme kayıpları..
Yoksa dediğin evet mümkün ama ülkemizde DSL altyapıdan bu denli yüksek bant genişlikleri sunulmuyor çünkü stabil bir hat yaratmak güçleşiyor bant genişliği arttıkça.