Merhabalar, herkese iyi sosyaller.
@N3F3S @8668 @EfeA
16 Aralık 2022'den beri kullandigim 24 Mbps internet taahüdüm bu aralıkta bitecek. Şu an 187TL ödüyorum ve altyapım ise VDSL bildiğim kadariyla. O da 60-65 arasi bir şey verebiliyor. Bana 50 bile olsa yeterli aslinda cunku 10GB bir oyun indirirken bile sıkabiliyor eger zamanim kisitli ise. Neyse, sadede gelelim. Gecen gun bizimkileri aramislar (benim haberim yok) ve 15 ay taahütlü toplam 4950-4999TL olacak sekilde 2 tarife sunmuşlar. Birisi 5 ay 218TL kalan 10 ay 390 şeklinde, diğeri ise 15 ay sabit 330TL şeklinde. Buna %25 engelli indirimi de dahil.
Bizimkiler biraz eski kafa oldugu icin ne olur ne olmaz devam edelim diyorlar hep Türk Telekomdaydık zaten diyorlar fakat aklım bir yandan da TurkNet'in 6 ay %50 indirimli kampanyasinda. Onlar da 12 ay sabit fiyat garantisi sunuyor ve aylik ortalama 375TL'ye denk geliyor. Yani 3 ay boşa çıkıyor ve arada aylık 45TL'lik bir fark var. Buna engelli indirimi eklenebiliyor mu daha konuşmadık TurkNet ile.
Dediğim gibi eski kafa yapısı da var. Ne olur ne olmaz yok NetGSM'i görmedin mi falan diyorlar.
Öyle bir şey olmayacagini biliyorum fakat benim de kafam cok karisik.
Bu konuda sizin fikirlerinizi de almak istedim. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.