Aylık 330TL 24 mbps internet için pahalı mı peki günümüz şartlarında?
Ben Millenicom 50 Mbps'lik pakete ayda 300 TL veriyorum, taahhütlü olduğunuda belirteyim (taahhütsuz 350 TL). Yani aylık 330 TL fazla değil ama alacağınız hizmete göre bence düşük kalıyor. Eğer imkanınız varsa TurkNet iyi bir alternatif olacaktır. Diğer ISS'lerede göz atabilirsiniz.

Hocam, Netspeed'in verdiği değerlere göre bir tık pahalı geliyor ama Türk Telekom'un her yerde müdürlüğü ve saha ekipleri bulunması sebebiyle sorunların çözülmesi daha kolay. Lakin altyapı uzun süredir oradaysa ve çalışıyorsa basit sorunlar dışında bir sorun olmaz. Bu saatten sonra başka sağlayıcılar tercih edebilirsiniz. Hangi ildesiniz?

Bir arayıp sorayım sizin için, 1 sene civarı fiyat güncellememiz olmayacak demişlerdi. 12 ay peşin, indirimli şekilde ödeme seçeneği de var.
Antalya. Telefonda dediklerinden çok sözleşmede geçen madde önemli hocam maalesef. Link varsa inceleyebilirim. Kurulum ücreti falan da mı var? Eğer TurkNet gibi aynı modemi kullanmama izin vermeyeceklerse Netspeed'e geçmem baya zor gözüküyor.

24 mbps gecen ay 270'e anlaştık. Kampanya ile. Bence sen de kampanya bulmaya çalış. Öğrenci olduğunu falan söyle vs.

24 mbps gecen ay 270'e anlaştık. Kampanya ile. Bence sen de kampanya bulmaya çalış. Öğrenci olduğunu falan söyle vs.
Hat benim adıma değil maalesef. :(

Antalya. Telefonda dediklerinden çok sözleşmede geçen madde önemli hocam maalesef. Link varsa inceleyebilirim. Kurulum ücreti falan da mı var? Eğer TurkNet gibi aynı modemi kullanmama izin vermeyeceklerse Netspeed'e geçmem baya zor gözüküyor.
Hocam maddede sabit fiyat ne yazık ki yok, bazı dönemlerde belli sabit fiyat sundukları oluyor ama eğer 12 ay peşin öderseniz sabit fiyat garanti ediyorlar. Aylık ödemede zam yapılabilir, o konuda haklısınız fakat modem konusunda bir sorun olmaması gerek. Türk Telekom'un modemini kullanıyorum. Müşteri hizmetleri istediğiniz modemi kullanabilirsiniz demişti zaten.

Yalın VDSL kampanyasında 600 TL (KDV ve ÖİV dahil ) Eve Kadar Kurulum ve aktivasyon ücreti alınmaktadır. Bu ücreti dilerseniz faturanıza ek 200 TL x 3 ay taksitle ödeyebilirsiniz.

Kampanyada belirtilen fiyatlara %20 KDV ve %10 ÖİV dahildir. Vergi oranlarında bir değişiklik olması durumunda Netspeed, vergi farkını müşteriye yansıtma hakkını saklı tutar. Paket, taahhütsüz olarak sunulmakta olup yalnızca yeni başvuru yapan Netspeed müşterileri için geçerlidir. Bu müşterilerimize, ilk 3 fatura dönemi boyunca indirimli ve sabit fiyat garantisi sağlanmaktadır. Müşterilerimiz, 4. aydan itibaren 449.90 TL tutarındaki tarife üzerinden hizmet almaya devam edeceklerdir. Mevcut Netspeed müşterileri, bu kampanyadan yararlanamaz.

Merhaba, herkese iyi Sosyaller.
@N3F3S @8668 @EfeA

16 Aralık 2022'den beri kullandigim 24 Mbps internet taahüdüm bu aralıkta bitecek. Şu an 187TL ödüyorum ve altyapım ise VDSL bildiğim kadariyla. O da 60-65 arasi bir şey verebiliyor. Bana 50 bile olsa yeterli aslinda cunku 10GB bir oyun indirirken bile sıkabiliyor eger zamanim kisitli ise. Neyse, sadede gelelim. Gecen gun bizimkileri aramislar (benim haberim yok) ve 15 ay taahhütlü toplam 4950-4999TL olacak sekilde 2 tarife sunmuşlar. Birisi 5 ay 218TL kalan 10 ay 390 şeklinde, diğeri ise 15 ay sabit 330TL şeklinde. Buna %25 engelli indirimi de dahil.

Bizimkiler biraz eski kafa oldugu icin ne olur ne olmaz devam edelim diyorlar hep Türk Telekomdaydık zaten diyorlar fakat aklım bir yandan da TurkNet'in 6 ay %50 indirimli kampanyasinda. Onlar da 12 ay sabit fiyat garantisi sunuyor ve aylik ortalama 375TL'ye denk geliyor. Yani 3 ay boşa çıkıyor ve arada aylık 45TL'lik bir fark var. Buna engelli indirimi eklenebiliyor mu daha konuşmadık TurkNet ile.

Dediğim gibi eski kafa yapısı da var. Ne olur ne olmaz yok Netgsm'i görmedin mi falan diyorlar.
Öyle bir şey olmayacagini biliyorum fakat benim de kafam cok karisik.

Bu konuda sizin fikirlerinizi de almak istedim. Yardimlariniz icin simdiden teşekkürler.

100 Mbps vdsl 660 TL ödüyorum. Türk Telekom kullanıyorum. Ben memnunum. TurkNet vs diğer firmalar altyapı gözükmüyor diyor senin evinde ama var. Neden memnun olduğumu söyleyeyim.
1. Şu şartlar altında taahhüt'ün olması önemli. Benim görüşüm bu. 15 ay sabit fiyat ödeyeceğim. Taahhüt olmayan firmalar buna yakın fiyat yapabilirler.
2. Teknik destek hizmeti (bulunduğunuz bölgeye göre değişir) sorunumu anında çözüyorlar. 5 yıldır Türk Telekom kullanıyorum 3 kez arıza kaydı açmışım. 3'te de 1 saatte çözdürler.
3. Ping sorunu vs yaşamadım hiç.
Başka var mı hatırlamıyorum. Sen başka firmaya geçsen bu sene 330 TL ödesen taahhüt olmadığını var say 6 ay sonra 600 TL. Düşün. Türk Telekom kullan demiyorum kendi kararın tabii ki.

100 Mbps vdsl 660 TL ödüyorum. Türk Telekom kullanıyorum. Ben memnunum. TurkNet vs diğer firmalar altyapı gözükmüyor diyor senin evinde ama var. Neden memnun olduğumu söyleyeyim.
1. Şu şartlar altında taahhüt'ün olması önemli. Benim görüşüm bu. 15 ay sabit fiyat ödeyeceğim. Taahhüt olmayan firmalar buna yakın fiyat yapabilirler.
2. Teknik destek hizmeti (bulunduğunuz bölgeye göre değişir) sorunumu anında çözüyorlar. 5 yıldır Türk Telekom kullanıyorum 3 kez arıza kaydı açmışım. 3'te de 1 saatte çözdürler.
3. Ping sorunu vs yaşamadım hiç.
Başka var mı hatırlamıyorum. Sen başka firmaya geçsen bu sene 330 TL ödesen taahhüt olmadığını var say 6 ay sonra 600 TL. Düşün. Türk Telekom kullan demiyorum kendi kararın tabii ki.
TurkNet'i de 60 Mbps VDSL 375TL 12 ay sabit fiyat garantili düşünebiliriz. Çünkü sabit fiyat garantisi veriyorlar 12 ay. Dediğiniz gibi bende bir sorun yaşamadım pingle alakalı. Çok nadir 1 saniyelik artıyor ancak dediğim gibi çok nadir. TurkNet'te bundan fazlası ya da kötüsü olursa mecbur katlanacağım çünkü ben seçmiş olacağım TurkNet'i. Laf geçmeyecek yani bizimkilere.

Turk Telekomla bir konuşacağız tekrardan. 24'e aylık 330 dediler. 50 mbps'ye aylık 370 falan derlerse Türk Telekom'dan devam ederim muhtemelen.

Merhabalar, herkese iyi sosyaller.
@N3F3S @8668 @EfeA

16 Aralık 2022'den beri kullandigim 24 Mbps internet taahüdüm bu aralıkta bitecek. Şu an 187TL ödüyorum ve altyapım ise VDSL bildiğim kadariyla. O da 60-65 arasi bir şey verebiliyor. Bana 50 bile olsa yeterli aslinda cunku 10GB bir oyun indirirken bile sıkabiliyor eger zamanim kisitli ise. Neyse, sadede gelelim. Gecen gun bizimkileri aramislar (benim haberim yok) ve 15 ay taahütlü toplam 4950-4999TL olacak sekilde 2 tarife sunmuşlar. Birisi 5 ay 218TL kalan 10 ay 390 şeklinde, diğeri ise 15 ay sabit 330TL şeklinde. Buna %25 engelli indirimi de dahil.

Bizimkiler biraz eski kafa oldugu icin ne olur ne olmaz devam edelim diyorlar hep Türk Telekomdaydık zaten diyorlar fakat aklım bir yandan da TurkNet'in 6 ay %50 indirimli kampanyasinda. Onlar da 12 ay sabit fiyat garantisi sunuyor ve aylik ortalama 375TL'ye denk geliyor. Yani 3 ay boşa çıkıyor ve arada aylık 45TL'lik bir fark var. Buna engelli indirimi eklenebiliyor mu daha konuşmadık TurkNet ile.

Dediğim gibi eski kafa yapısı da var. Ne olur ne olmaz yok NetGSM'i görmedin mi falan diyorlar.
Öyle bir şey olmayacagini biliyorum fakat benim de kafam cok karisik.

Bu konuda sizin fikirlerinizi de almak istedim. Yardimlariniz icin simdiden tesekkurler.
Netspeed değerlendirebilirsiniz. Referans ile extra indirimde alırsınız her ay.

Altyapim en fazla 60-65 verebiliyor. Farkli farkli yerlerden ve Goknet tarzi bir site vardi oradan da kontrol ettim. Neyi kalitesiz peki? Internet hizi disinda ne farki olur?

%50 Burger King kampanyasinin uzerine yapilabiliyor mu yani?
Usta TürkNet şu an mantıklı değil sana 60 verse de 400 TL almaya başlayacak.

Son düzenleyen: Moderatör: