Brew_MacMillan

Çalışkan
Merhaba, Türk Telekom üzerinden binada fiber altyapı mevcut. Bugün gelen kurulum ekibi ONT cihazını, getirdikleri modemi vs. bağladı kurulum gerçekleşti. Sanırım 100 Mbps download, 20 Mbps upload veriliyor çünkü, hız testinde 98 Mbps'e 20 Mbps'e çıkıyor.

Aboneliğim ise Turknet kullanıyorum, bu ISS üzerinden 1000 Mbps geçebilir miyiz? Henüz sayfalarında paket değişikliği vs. görmedim bunun için talep mi oluşturmalıyız?

Merhaba, Türk Telekom üzerinden binada fiber altyapı mevcut. Bugün gelen kurulum ekibi ONT cihazını, getirdikleri modemi vs. bağladı kurulum gerçekleşti. Sanırım 100 Mbps download, 20 Mbps upload veriliyor çünkü, hız testinde 98 Mbps'e 20 Mbps'e çıkıyor.

Aboneliğim ise Turknet kullanıyorum bu ISS üzerinden 1000 Mbps geçebilir miyiz? Henüz sayfalarında paket değişikliği vs. görmedim bunun için talep mi oluşturmalıyız?

Turknet üzerinden altyapı sorguladığınızda ek paket olarak 1000 Mbps sunuyor mu? Ben de o şekilde kullanıyorum Türk Telekom altyapısı ile.

Turknet mobil uygulaması üzerinden yapılabiliyor. Tabii faturaya ek +350 TL ödemesi var.

Screenshot_20260804_134010_Turknet.webp

Birkaç gün boyunca o seçenek görünmeyebiliyor. O yüzden destek talebi oluşturursanız yardımcı olurlar ek ücret ile.

İşlemler, ardından hız yükseltme.
Bende o seçenek görünmüyor talep oluşturdum aradılar, dönüşüm işlemlerin tamamlanması gerekiyormuş gün sonu genelde işlemler tamamlanır şeklinde belirtti ve uygulama üzerinden de değişiklik yapılabileceğini söyledi.

Kısaca seçeneklerin aktif olması için dönüşüm işlemlerin tamamlanması gerekiyor.