Hocam VDSL'den fibere geçiş mi yaptınız ve süreciniz kaç gün sürdü? Şu an ben de aynı süreçteyim, merak ediyorum.
OFDK hâlihazırda bağlanmıştı ama sinyal yoktu, altyapı sorgulamadan sürekli sinyali kontrol ediyordum. Kutu takıldıktan 2-3 hafta sonra altyapı da fiber görünmeye başladı. Bunun ardından online işlemlerden dönüşüm talebi açtım, aynı gün içinde talebime dönüş yapıp beni aradılar. 2 gün sonra kurulum ekibi geldi geçiş tamamlanmış oldu.

Nedense ilk 2-3 gün biraz sorunlar yaşadım; internet âdeta felç gibiydi, Speedtest bile sunucuyu bulamıyordu, siteler geç açılıyordu Sonradan sorun kendiliğinden düzeldi. Dijital onarım üzerinden kontrol yaptığımda şu anda hala "IP alınamıyor, planlı çalışma yapılmaktadır" gibi bir not çıkıyor ama internet var, herhangi bir sorun yok. Bunun sebebi sanırım sistemin hâlâ eski VDSL altyapısını kontrol ediyor olabilir.

Ofdk hâlihazırda bağlanmıştı ama sinyal yoktu, altyapı sorgulamadan sürekli sinyali kontrol ediyordum. Kutu takıldıktan 2-3 hafta sonra altyapı da fiber görünmeye başladı. Bunun ardından online işlemlerden dönüşüm talebi açtım, aynı gün içinde talebime dönüş yapıp beni aradılar. 2 gün sonra kurulum ekibi geldi geçiş tamamlanmış oldu.

Nedense ilk 2-3 gün biraz sorunlar yaşadım; internet âdeta felç gibiydi, Speedtest bile sunucuyu bulamıyordu, siteler geç açılıyordu sonradan sorun kendiliğinden düzeldi. Dijital onarım üzerinden kontrol yaptığımda şu anda hala "IP alınamıyor, planlı çalışma yapılmaktadır" gibi bir not çıkıyor ama internet var, herhangi bir sorun yok. Bunun sebebi sanırım sistemin hâlâ eski VDSL altyapısını kontrol ediyor olabilir.

Benim daha kısa sürdü hocam. Yarın kurulum ekibi gelecek, bakalım bir sorun yaşamam umarım. Cevabınız için teşekkür ederim.