Türk Telekom altyapisinda yuksek upload veren ISS önerisi

Lake

Başarılı
Yer
Çanakkale
TT fttx V1 GPON altyapisi mevcut. Şu an Netspeed uzerinden 100/20 olarak kullanıyorum.
Kurumsal olarak bile duzgun upload hizi veren sirket yok mudur? TT kurumsal olarak da mi vermez yuksek uploadi? Illa metro internet (mumkun degil) ya da 50 Mbit mi?

Maalesef mevcut değil. TT'nin kendisi ne sunuyorsa, alternatif firmalar onu sunuyor. Teknik olarak yüksek upload paketleri toptan tarafta buluyor. TT cambazlık yapıp satışa açmadığı için fiyat bilgisinden öteye gidemiyor. BTK veya ilgili kurumların hakkımızı çok güzel gözetiyor.

Neyse...

Gigafiber'in Canakkale'ye gelmesini bekleyecegiz artik. 10 yila olsa iyi.

İfadeler: 62
Son düzenleme:
Hayir. Dairede GPON var direkt. Ancek TT altyapisi. Onlarda en fazla 50 mbps upload veriyor.
O zaman madde 3'deki dilekçeyi düzenleyerek ve binada oturan komşularınızdan imza alarak da başvuru yapabilirsiniz. Tek çare bu.

O zaman madde 3'deki dilekçeyi düzenleyerek ve binada oturan komşularınızdan imza alarak da başvuru yapabilirsiniz. Tek çare bu.
Anlamadiniz altyapi var download 1 Gbit. TT vermiyor 50 mbps uploaddan yukari. Kimsenin upload umurunda degil ki.

Son düzenleyen: Moderatör:
Turknet sitesinde 100/20 gözükmesine rağmen 120/50 alıyorum. Upload gayet düzgün gibi, FTTX V1 altyapım var Türk Telekom üzerinden.

Anlamadiniz altyapi var download 1 Gbit. TT vermiyor 50 mbps uploaddan yukari. Kimsenin upload umurunda degil ki.
Yok anladım. Bir şansınızı deneyin amacıyla demiştim zaten. Onun dışında yapabileceğiniz başka bir şey yok maalesef.

Turknet sitesinde 100/20 gözükmesine rağmen 120/50 alıyorum. Upload gayet düzgün gibi, FTTX V1 altyapım var Türk Telekom üzerinden.
Ilginc. Zaten atlyapi olarak fiber'de fiziksel bir sorun yok simmetrik baglanti icin, yapay sekilde kisitliyorlar. Birkac saglayici ile konusmayi deneyecegim bakalim biri bir sey yapabilecek mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…