Sistem düzgün değil hocam, TurkNet de kendi altyapısını kullanmadığı yerde (Yani VAE VDSL TT ve VAE FTTH TT) zorluk çekiyor, bütün ISS'lerdeki müşteri hizmetleri desen bilgisiz ve eğitimsiz. Saha ekiplerinin çoğu sorun çözmekten aciz, modem getirip onla deneyip duruyorlar falan filan.Paraları yerken yemeyi biliyorlar ama işe gelince yok. Hepsi aynı bunların.
Detaylar
Kim cevapladı?Utku92
Üstün
- Makaleler
- 1
Sistem düzgün değil hocam, TurkNet de kendi altyapısını kullanmadığı yerde (yani VAE VDSL TT ve VAE FTTH TT) zorluk çekiyor, bütün ISS'lerdeki müşteri hizmetleri desen bilgisiz ve eğitimsiz. Saha ekiplerinin çoğu sorun çözmekten aciz, modem getirip onunla deneyip duruyorlar falan filan.
Modemim de iyidir benim ama düzgün altyapı olmayınca çok da önemi kalmıyor. ASUS DSL-AX82u var.
Modem iyiymiş en azından. Wi-Fi 6 destekli VDSL2 modemlerden.Modemim de iyidir benim ama düzgün altyapı olmayınca çok da önemi kalmıyor. ASUS DSL-AX82u var.
user_46385738594
Uzman
Yurtdışı çıkışlarında ping sorunu var denildiği gibi. Çözülürse güzel hız veriyorlar fiberde. En azından ping dışında bir sorununu görmedim.
Çok eskiden 6-7 yıl hatta 8 yıl önce VDSL veya ADSL (tam hatırlayamıyorum) bir altyapıdan hizmet alıyorduk rezil bir hız vardı 3 Mbps gibi. Şimdi yine iyi.
Çok eskiden 6-7 yıl hatta 8 yıl önce VDSL veya ADSL (tam hatırlayamıyorum) bir altyapıdan hizmet alıyorduk rezil bir hız vardı 3 Mbps gibi. Şimdi yine iyi.
ADSL'dir hocam VDSL'de kimse 4 vermez.Yurtdışı çıkışlarında ping sorunu var denildiği gibi. Çözülürse güzel hız veriyorlar fiberde. En azından ping dışında bir sorununu görmedim.
user_46385738594
Uzman
Hocam emin olmamakla birlikte yaklaşık 3 ay önce o altyapıdan (havai kablo işte) fibere geçtik (yine havai). Yani herhalde o zamanki altyapıyla aynı altyapıyı kullanıyorduk. En son VDSL'di 54Mbps. O da öyledir fakat 16'lık almışızdır.
Batuşş
Uzman
Pardon elma cumhuriyeti olabilir bence ama oda mükkemmel bir söz.
Yeni konular
-
-
-
Scott Pilgrim vs. the World: The Game: Complete Edition - Türkçe Yama
- RewAdIs Çeviri
-
-
-
-