Türk Telekom DSL bağlantısı sürekli kopuyor

Bende kullanıyorum 9970'i broadcoom çipset olduğu için bin kat daha iyi MediaTek çipsetlerden.

Hocam vakit ayırdığınız için size çok teşekkür ederim. Broadcom çipsetli modem ( özellikle 9970 ) alma işine bakacağım. Son olarak bu forumda şöyle bir konu açıldı https://techolay.net/sosyal/konu/ds...icin-hangi-cat-6-kabloyu-kullanmaliyim.46856/

Buradaki konuda özet olarak RJ11 kafayı kaliteli bir CAT6'ya çakmaktan bahsediliyor aslında. Benim modemin etrafı kablo dolu fakat mesela 10 kablodan 9'u örgülüdür. Bunun parazitle bir ilgisi olabileceğini düşünüyor musunuz?

Hocam rica etsem modem arayüzündeki hat değerlerini paylaşabilir misiniz?

Hocam onun nasıl ya da nereden yapılacağını bilmiyorum ama akşam eve geçince atacağım mutlaka.

TP-Link VR400 iyice kararsızlaştı artık 15/5 sınırlama koymadan internet hiç çalışmıyor.
Broadcom chipsetli T20b vardı ZyXEL'e ait onunla denedim internet yine yok.
TT'den ekip çağırdık yine olmadı.

Son çarem elektrikçi ve yeni modem. VR400'ün kesinlikle alınmaması gerektiğine ikna oldum ya.

Merhaba.

Hat değerlerini yolla, zaten MediaTek çipsetler ülkedeki çoğu FTTC dolaplarla uyumsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…