Yani Turknet denenebilir. En kötü ihtimalle tekrar Türk Telekom'a geçersiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Şu anda Türk Telekom fiber kullanıyorum ve Turknet altyapısı olduğu için 1.000/1.000 internet cezbedici geliyor. Türk Telekom paketi şu an 1.100 TL'ye kullanıyorum, Turknet ile aynı fiyat olacak. Oturduğumuz sitede Türk Telekom'un Wi-Fi performansı çok daha iyiymiş. Türk Telekom'u kapattırıp aynı fiyata Turknet'e geçmeye değer mi? 4 yıldır Türk Telekom ile hiç kesinti, hız dalgalanması gibi sorunlar yaşamadım. Bu tarz sorunlar Turknet'te oluyor mu?

Geç bir kaybın olmaz, en kötü ne olabilir ki? Sonuçta taahhüt imzalayacaksın, bir sorun olursa TTnet'e dönmen basit. Ama diğer açıdan bakarsan da 1000-1000'lük paketin ve daha kaliteli bir alt yapın hatta ileride 2.5 ve 10 Gbps'e hazır bir alt yapın olacak.

Müşteri hizmetleri muhabbetine gerek bile yok. TT de arasan sana modemi kapa at fişi çek modemi resetle diyecek ekipler en kısa zamanda ilgileneceketir diyecek kapatacak. TurkNet'te uygulamaya gir test et de zaten sorun varsa sık kopma vs direkt otomatik seni desteğe yönlendiri arıza kaydı oluşturur. Yıl oldu 2026 hala modemi kapatıp açmayı düşünmememk zor. TurkNet alın deneyin taahhüt yok zaten. Benim açımdan kötü yanı şu zam geldği zaman direkt etkileniyorsunuz. Taahhüt olmadığı için. Bence TTdeki tek avantaj 18-24 ay sabit ücret olması.