Serdar4586

Başarılı
13 yıldır Türk Telekom'u kullanıyorum. Yaşamadığım arıza kalmadı, öncelikle bölgemde santral yok. Santral 4 km uzaklıktayken bağlantı kopmaları ve hız düşüklüğü sürekli tekrar ediyor. Türk Telekom mahallemdeki yeni internet başvurularını kabul etmiyor, çünkü altyapıyı tesis edemediler. Talep ettiğimizde bölge müdürlüğü yanaşmadı ve yatırım yapamayacaklarını söylediler. İnternet bağlantılarının 3 Mbps'nin üstünde olması için santral gerekiyor. Bizler 13 yıldır 1,5 Mbps sınırında internet kullanıyoruz ve daha fazlasını alamıyoruz. Eski abone olduğum için mahallede sadece ben Türk Telekom'u kullanıyorum, diğer kullanıcılar çanak internet kullanıyor. Türk Telekom, Türkiye'de internet hizmeti sağlayan en büyük kurum olabilir, ama bir o kadar da kötü hizmeti var.

13 yıldır Türk Telekom'u kullanıyorum. Yaşamadığım arıza kalmadı, öncelikle bölgemde santral yok. Santral 4 km uzaklıktayken bağlantı kopmaları ve hız düşüklüğü sürekli tekrar ediyor. Türk Telekom mahallemdeki yeni internet başvurularını kabul etmiyor, çünkü altyapıyı tesis edemediler. Talep ettiğimizde bölge müdürlüğü yanaşmadı ve yatırım yapamayacaklarını söylediler. İnternet bağlantılarının 3 Mbps'nin üstünde olması için santral gerekiyor. Bizler 13 yıldır 1,5 Mbps sınırında internet kullanıyoruz ve daha fazlasını alamıyoruz. Eski abone olduğum için mahallede sadece ben Türk Telekom'u kullanıyorum, diğer kullanıcılar çanak internet kullanıyor. Türk Telekom, Türkiye'de internet hizmeti sağlayan en büyük kurum olabilir, ama bir o kadar da kötü hizmeti var.
Çünkü Türk firması.

Özele versinler yetkiyi, maliyet ve denetimi de halletsinler bak bakalım her yere nasıl gigabit fiber ve ADSL çekiyorlar 2 yıla.

Özele zamanında verildi ondan sonra sanırım BDDK'ya devir edildi sonra ne oldu bilmiyorum sorumsuzluk hat safhada altyapıları Türkiye'nin birçok yerinde 1980'lerden kalma bakır kablolar var ben köyde yaşıyorum şehir merkezlerini bilemem ama resmen sallıyorlar 2010 da internet hizmeti almaya başladım çekmediğim sorun kalmadı planlarında santral yapmak vardı yapmadılar bütçeleri yetersiz mi yoksa o kadar köylerden topladıkları fatura paralarını nerelere fon olarak harcadılar bilinmez çünkü senelerce bizi kandırdılar bazen 1 hafta internet kesiliyordu neymiş iyileştirme altyapı çalışmaları yapıyoruz dediler seneler sonra köyümüze altyapı yapmaktan vazgeçtiler şimdi bölgemizdeki köylere yeni internet başvurusunu kabul etmiyorlar bölge müdürlüğü 13 senedir hiçbir şey yapmadı.

Türkiye'de elle tutulur hiçbir operatör ya da ISS mevcut değil ki...
Türk Telekom en kötüsü