Haluk Albayrak
Uzman
Benim ilk 5 ay 600 kalan 10 ay 1080 TL. Ama tabii ki hiç yoktan iyidir.
Artık gına geldi her gün yavaş bir gün düzgün çektiğini görmedim. Ev interneti olarak kullanıyoruz 25Mbps 450TL ödüyoruz hatta bir ara taahhüdü yanlış girip her ay 500 600 arası odetiyorlardi. Fiber altyapısı koydular ama yok yine çekmiyor her gün Türk Telekom yüzünden stresim tavan yapiyor her oyunda 600ms üstünde sorduklarında çekiyor modem dibinde zar zor kullanıyoruz ev 3 kişi zorlasan bağlanıyor. Her Türk Telekom'lu eve gittiğimde aynı hiçbir şekilde çekmiyor hep farklı bir sorun. Gercekten şu Türk Telekom'u düzgün çalışan bir ev var mıdır?
Bunun internet ile nasıl bir alakası var ben Türk Telekom kullanıyorum 1 gigabit hızım var kullandığım routerun çekim kuvveti aşırı kuvvetli 4 +1 evim var her yerden Full çekiyor.
4+1 eviniz dublex ya da triplex mi acaba? Bizim de öyle ama bir sorun yaşıyorum konu da açtım.
Anladım hocam sağolun.Hayır müstakil apartman dairesi duvarlar çok kalın ayrıca ama kullandığım router ve kullandığım cihazlar ile alakalı bence.
Türk Telekom'un vermiş olduğu routeri kullanmıyorum özellikle. Kullandığımız cihazlar da çekim güçleri güçlü olan aletler iPhone TV'ler vesaire.
Artık gına geldi her gün yavaş bir gün düzgün çektiğini görmedim. Ev interneti olarak kullanıyoruz 25Mbps 450TL ödüyoruz hatta bir ara taahhüdü yanlış girip her ay 500 600 arası odetiyorlardi. Fiber altyapısı koydular ama yok yine çekmiyor her gün Türk Telekom yüzünden stresim tavan yapiyor her oyunda 600ms üstünde sorduklarında çekiyor modem dibinde zar zor kullanıyoruz ev 3 kişi zorlasan bağlanıyor. Her Türk Telekom'lu eve gittiğimde aynı hiçbir şekilde çekmiyor hep farklı bir sorun. Gercekten şu Türk Telekom'u düzgün çalışan bir ev var mıdır?
Netspeede geç rahat et derim. Bir daha asla TT almam.Artık gına geldi her gün yavaş bir gün düzgün çektiğini görmedim. Ev interneti olarak kullanıyoruz 25Mbps 450TL ödüyoruz hatta bir ara taahhüdü yanlış girip her ay 500 600 arası odetiyorlardi. Fiber altyapısı koydular ama yok yine çekmiyor her gün Türk Telekom yüzünden stresim tavan yapiyor her oyunda 600ms üstünde sorduklarında çekiyor modem dibinde zar zor kullanıyoruz ev 3 kişi zorlasan bağlanıyor. Her Türk Telekom'lu eve gittiğimde aynı hiçbir şekilde çekmiyor hep farklı bir sorun. Gercekten şu Türk Telekom'u düzgün çalışan bir ev var mıdır?
Netspeed ya da TurkNet 1000 Mbps vermiyor ki. İnsan 1000 varken 200 ya da 100 almak istemiyor.Netspeede geç rahat et derim. Bir daha asla TT almam.
Gerekmiyorsa neden 1000 TL ödeyim aylık. Bana 100 Mbps yetiyor ve bedava kullanıyorum.Netspeed ya da TurkNet 1000 Mbps vermiyor ki. İnsan 1000 varken 200 ya da 100 almak istemiyor.