Evet oluyormus, ikisini de denedim. cok tesekkurler.Aginet bizzat bu cihazın uygulaması. DNS ayarlarınızı yapabilirsiniz ancak ben bazı ayarlar çakışıyor ve Tether uygulamasına markanın daha çok ağırlık verdiğini görünce geçtim. Rica ederim.
Detaylar
Kim cevapladı?challenger
Çalışkan
Benim cihaz tethere ilk başta bağlandı sonra desteklemiyor uyarısı alıyorum.Aginet bizzat bu cihazın uygulaması. DNS ayarlarınızı yapabilirsiniz ancak ben bazı ayarlar çakışıyor ve Tether uygulamasına markanın daha çok ağırlık verdiğini görünce geçtim. Rica ederim.
yemliha42
Çalışkan
Benim cihaz tethere ilk başta bağlandı sonra desteklemiyor uyarısı alıyorum.
Aginet’i denediniz mi?
challenger
Çalışkan
Evet, Aginet ile kullanıyorum ama ilk kurulum yaptıktan sonra tesadüfen tether ile denedim login oldu. Daha sonra desteklemiyor diye attı sistemden. Muhtemelen destekliyor ama ISS cihazı olduğu için engeli var.
Aginet de gayet yeterli ama tether ile uzaktan kontrol olayı yararlı.
yemliha42
Çalışkan
Evet, Aginet ile kullanıyorum ama ilk kurulum yaptıktan sonra tesadüfen tether ile denedim login oldu. Daha sonra desteklemiyor diye attı sistemden. Muhtemelen destekliyor ama ISS cihazı olduğu için engeli var.
Aginet de gayet yeterli ama tether ile uzaktan kontrol olayı yararlı.
Bendeki cihaz da sağlayıcı cihazı. Yönelticide hala yerleşik uygulama olarak görünüyor yazılımla engellese ben de giremem.
challenger
Çalışkan
Aginet'le alakalı sorun yok. Tether'e başta giriş yaptım sonrakinde giremedim.Bendeki cihaz da sağlayıcı cihazı. Yönelticide hala yerleşik uygulama olarak görünüyor yazılımla engellese ben de giremem.
Eki Görüntüle 230679