1-2 aydır bende de aynı sorunlar var ve tekrarlıyor. Önce internetimiz bir hafta boyunca git-gel yaparak cok düşük hızlarda ve yüksek pingle çalıştı ama bu durum sürekli değildi, mesela bir bakıyorsun internet gelmiş 100 mbps ve ping cok düşük sonra bir bakıyorsun yine berbat. Biz durumu sorgulayınca hırsızlık olduğunu söylediler ama kablo çalındıysa internet neden böyle git-gel yapıyor yani ne alaka anlamadim. Neyse tamam dedik, 1 hafta sonra internet güzeldi. 2 hafta kadar düzgün kullandık derken yine aynı oldu, bu kez cok sürmedi internet düzeldi ama 20 mpbs'ye düşmüştü hızımız. Arayıp sorduk durumu kablo hırsızlığı yine dediler ama tabi inanmadim çünkü yine internet bir öyle bir böyle çalışırken 20'ye düştü aniden ve düzeldi problemler. İnanmamamın bir diğer sebebi de aynı gün ve saatlerde TT ekibi, TT araçlarıyla gelip mahallede çalışma yaparken gitti internetimiz ve sonrasında hırsızlık dediler. Eğer kendi ekipleri çalmadıysa hırsızlık ihtimali yok aslında yani. Bence ya altyapı yetersiz geliyor bu yüzden hız düşürerek stabil internet vermeye çabalıyorlar ya da daha farklı amaçları var ama ben çözemedim. Kısacası TT bir şey deniyor ama Allah sonumuzu hayır etsin. Bu arada hocam özel değilse hangi şehirdesiniz siz?