Türk Telekom VDSL OpenWrt Zapret Ayarı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Frobisher
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 3B

Denedim hocam aynı yasaklı siteler açıldı ama bankalara ve EA uygulamasına giremiyorum.

Whitelist ı nasıl kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Denedim hocam aynı yasaklı siteler açıldı ama bankalara ve EA uygulamasına giremiyorum.

Whitelist ı nasıl kullanabilirim?

Hocam SSH ile modeminize bağlanın, CMD'yi açıp şu komutu yazın.

Kod:
ssh root@192.168.1.1

Sonra modem şifrenizi yazın ardından /opt/zapret/ipset/zapret-hosts-user-exclude.txt bu txt dosyasını bulun ya da yoksa siz oluşturun ve bu linkte verdiğim domainlerin hepsini kopyalayıp txt dosyasına ekleyin https://pastebin.com/s0dwWwzD, ardından./get_exclude. Sh yazın.

Winscp'den bağlanın modeme SCP ayarını seçmeyi unutmayın oradan zapret-hosts-user-exclude.txt dosyasını düzenleyebilirsiniz yoksa ekleyebilirsiniz.

Son düzenleme:
Daha günceli var mı elinizde acaba?

Listeyi nerden alıyorsunuz hocam? Güncel olarak takip edebileceğimiz bir yer var mı? Hostlist ve ip exclude'u kaydettikten sonra ./get_exclude.sh yazmamız yeterli mi?
kendim ekliyorum gördükçe

Listeyi nerden alıyorsunuz hocam? Güncel olarak takip edebileceğimiz bir yer var mı? Hostlist ve ip exclude'u kaydettikten sonra ./get_exclude.sh yazmamız yeterli mi?
Yeterli isterseniz de kapatıp açın modemi

Son düzenleme:
MR70x cihazima dun kurulumu yaptim (23.07.2025) ve yasakli sitelere baglanabiliyorum. Discord app calisiyor.
izmir bayrakli bolgesindeyim. TTNET fiber kullaniyorum.Zapret kurulumunu SSH uzerinden gerceklestirdim. Config ayarlari Frobiser hocamin dedigi gibi guncelledim bir sorun yok suan. E-devlet ve bankalarin sitelerine de girebiliyorum.

hocam yorumda açık adres gibi vermişsiniz, polislik olabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…