Tüketici hakem heyetine başvurun belki oradan sonuç alırsınız.

En iyisini yaparsın, bu durumu yaşayan birçok kişi olduğuna eminim. 2025 yılına girdik millet uzaya çıktı biz hala internet sorunlarıyla uğraşıyoruz, çoğu şehirde fiberin F'si bile yok.

F'yi geçtim bakır kablo, telefon hattı olmayan yerler var :) telefon şebekesi çekiyorsa iyi ,yoksa yandın.

Şu anda bende aynı sorunu yaşıyorum, zamanında 50Mbps paketimi yükseltmek için aradılar ve VDSL altyapımın 100Mbps interneti kesintisiz vereceklerini iddia ettiler ve 78'den fazlasını alamadım. Şu anda ise günde 40 50 kez DSL bağlantısının kopması, hızın 50ye düşürülmesi gibi şeylerle uğraşıyorum. Türk Telekom pişmanlıktır. Arıza kaydı oluşturdum ve bekliyorum bakalım sonuç ne olacak.
Modemim DX3200-B0.
Modemim DX3200-B0 Bende bunu kullanıyorum ve sağlam bir modem. Ancak sendeki modem değerlerin düşük ise, hiçbir modem çözemez. Bendede oldu, sorun sokaktaki internet kablosunda çıktı! Bu arada operatörüm Netspeed :thumbsup:

Modemim DX3200-B0 Bende bunu kullanıyorum ve sağlam bir modem. Ancak sendeki modem değerlerin düşük ise, hiçbir modem çözemez. Bendede oldu, sorun sokaktaki internet kablosunda çıktı! Bu arada operatörüm Netspeed :thumbsup:
Modeme kesinlikle lafım yok bende seviyorum sadece bi tık yetmiyor wifi kapsama alanı ama gerçekten güzel bir modem. Türk telekom için aynısını söyleyemem.

Modemim DX3200-B0 bende bunu kullanıyorum ve sağlam bir modem. Ancak sendeki modem değerlerin düşük ise, hiçbir modem çözemez. Bende de oldu, sorun sokaktaki internet kablosunda çıktı! Bu arada operatörüm Netspeed :thumbsup:

Modeme kesinlikle lafım yok bende seviyorum sadece bir tık yetmiyor Wi-Fi kapsama alanı ama gerçekten güzel bir modem. Türk Telekom için aynısını söyleyemem.

Aynı şelil modemden yana benim de sorunum yok şu anki modemim ZTE Zxhn H1601 modeli ne olduysa modem değişkliği sonrası oldu ama Telekom bunu kabul etmeyip suçu bize yüklüyor kendileri sorumluluk almaları gerekiyor.