Türk Telekom'da 17 Mbps paketten 35 Mbps pakete geçince indirme hızı düştü

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan adils
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 13
  • Görüntüleme Görüntüleme 247
  • Etiketler Etiketler
    düşük

adils

Çalışkan
Türk Telekom 17 Mbps'lik paketimi 35 Mbps yaptıktan sonra download değerlerim çok düştü. Saatte bir hızlarım böyle oluyor. Teknik ekip modem kaynaklı olduğunu söyledi, sizce modem kaynaklı bir sorun mu?

xDSL değerlerim böyle.

Son düzenleme:

Hat değerlerin güzel. Hattına 35 Mbps geliyor. Teknik ekibin dediği doğru gibi duruyor. Büyük ihtimalle Wi-Fi ile test yapıyorsun. Ethernet ile test yaparsan 35 Mbps'e yakın bir sonuç alırsın diye düşünüyorum. Onun haricinde daha iyi bir modem alabilirsin. Wi-Fi kanalını değiştirmek belki sorunu çözebilir onu da deneyebilirsin.

Wi-Fi kanalını nasıl değiştirebilirim?

Zannetmiyorum kablosuzda download bu kadar düşük gelmezdi. Kablo arızası olabilir.

Wi-Fi kanalını nasıl değiştirebilirim?

Modem arayüzünden Wi-Fi ayarlarına girip Wi-Fi kanalını 11 ya da 13 olarak değiştirip deneyin.

Zannetmiyorum kablosuzda download bu kadar düşük gelmezdi. Kablo arızası olabilir.

Hat değerleine 35 Mbps geliyor. Hat değerleri gayet güzel. Hat ile alakalı bir sorun yok.

Bu sorunun aynısını ben de yaşadım bulunduğun bölge 35 Mbps desteklemiyordur ondan kaynaklı oluyor sahaya gelen teknik ekiple konuş düşürtmen gerekiyor veya kesinti oluyorsa eğer kutuda kablolar birbirine değiyor ondan dolayı kısa devre yapıyor dolayı istersen kontrol et kutuyu kendi kablolarını görüceksin kendi adını hesap nonu falan bunun engaranti en iyi çözümü ise kendin kendi evinize CAT5-6 kablo çekmen biraz tuzlu olacak ama kesin çözümdür çok daha fazla Mbps alırsın sen anlamadıysan bile bir elektrikçiye sorsan direkt anlar o zaten.

Arkadaşın hattına 35 Mbps geliyor. Hat değerleri gayet güzel. Bilip bilmediğiniz konulara saçma şeyler yazmayın.

Arkadaşın hattına 35 Mbps geliyor. Hat değerleri gayet güzel. Bilip bilmediğiniz konulara saçma şeyler yazmayın.

Evet hat değerlerimi gelen teknik arkadaşta gösterdi modemde sıkıntı var dedi. Ama CAT6 çekmekde mantıklı.

Bulunduğum bölgede telefon kutusundan geliyor oradan CAT6 çekebilirsek bende yaparım onu.

Evet hat değerlerimi gelen teknik arkadaşta gösterdi modemde sıkıntı var dedi. Ama CAT6 çekmekde mantıklı.

Bulunduğum bölgede telefon kutusundan geliyor oradan CAT6 çekebilirsek bende yaparım onu.

Hiç gerek yok. Hat değerlerin gayet iyi. Hatta daha yüksek hız bile alabilirsin hat değerlerine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…