Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 4
Bari fiyatına değse de yok. Hırsızlar sizi.
megaton
Uzman
O iş bitti gitti. Önce bankalara sonra Varlık Fonu yani devlete geçti firma. Sitem edecekseniz onlara edin...
Özel olsa müşteri kaybetmemek için çaba gösterirler. Devletin olunca yatıyorlar.
Eki Görüntüle 53954
1 Temmuz'dan itibaren geçerli olacak fiyatlar...
![]()
Türk Telekom'dan internete büyük zam
Türk Telekom, internet tarifelerine yüzde 14-16 zam yaptı. Yeni tarifeler 1 Temmuz 2024'ten itibaren geçerli olacak. Taahhüdü devam eden kullanıcılar zamlardan etkilenmeyecek.www.birgun.net
![]()
Türk Telekom, taahhütsüz internet fiyatlarına zam yapıyor
Türkiye'nin en büyük telekom firmalarından olan Türk Telekom, taahhütsüz internet fiyatlarına zam yapıyor. Detaylar;www.log.com.tr
Hocalarım bunlar yanlış bilmiyorsam AKN'li fiyat zaten. Pahalılar normalde de;
Yardım - İnternet Paketleri Hakkında Merak Edilenler | Türk Telekom
En uygun internet paketleri ve kampanyalar Türk Telekom'da! İhtiyacınıza en uygun paketi hemen bulun.
Ben 1.5 senedir altyapı olmadığı için mobil 200 GB internete 400 TL para ödüyorum, yetmiyor 10 GB ek paket alıyordum.
15 TL fiyatı vardı sonra ek paketi 35 TL yapmışlar, muhtaç olmak çok kötü. Mobile ödediğim paranın haddi hesabı yok.
Zenginlerdi daha zengin ettik adamları.
15 TL fiyatı vardı sonra ek paketi 35 TL yapmışlar, muhtaç olmak çok kötü. Mobile ödediğim paranın haddi hesabı yok.
Zenginlerdi daha zengin ettik adamları.
Daha çok tablo yapmayı bilmiyorlar. Fındık kadar taahhütsüz yazmışlar. Bundan ötürü fiyatlar epey yüksek. Taahhüt ve bölgesel kampanyalarla %20-30 ucuza satacaklardır.Özel olsa müşteri kaybetmemek için çaba gösterirler. Devletin olunca yatıyorlar.
2. sayfa bitmek üzere ve bunu kimse görmemiş. Ya tablo yaparken vasatlar ya da kimse fiyatların taahhütsüz olduğunu fark etmemiş. Bu yazdıklarım gene de pahalı olduğunu değiştirmez.
AKN'li tarifeler kapanalı yıllar olmuyor mu? Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
AKN'li paketler tamamen kapanmadı, sadece alıma kapandı diye biliyorum. Yani 2019'dan önce AKN'li paketiniz varsa onu yenileyebiliyorsunuz.
Doğru biliyorsunuz ama orada AKN muhtemelen upload için geçerli. Onu kullanıma sokmuyorlar fakat firma kendini korumak için tutuyor. 2022'de epey konuşulmuştu.AKN'li tarifeler kapanalı yıllar olmuyor mu ? Yoksa ben mi yanlış biliyorum ?
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-