TT müşterisiyim. Daha geçen gün söyledim şu 24'ü 75 yapalım diye. Mobilden bakmıştım ilk 12 ay 300 küsür son 12 ay 300 küsürdü. Şimdi ilk 6 ay 330Tl son 12 ay tamı tamına 660TL. İlla kendi dedikleri olacak ya. 1 kere dinlemiyorlar yaw.

Türknet'in kendi altyapısını kullanmayan bütün TürkNetlilere geçmiş olsun.

Konu ile alakalı olarak internet seçiminde Türk Telekom artık bir seçenek olmamalı

Starlink kendini düzeltip TR'ye özel fiyatlandırma yapsa da şu rezillikten kurtulsak. Hem milleti sömürüyorlar, hem para verdiğimiz hizmete çöküyorlar. Geçen ay kablomu kesip, portumu yeni müşteriye verdiler. Daha önceki yıllarda adıma sahte imza ile abonelik sözleşmesi düzenlediler. Başka ülkede olsa dünyanın tazminatını alırdım.

Zam sadece TurkNet'e olmayacakki Türk Telekom altyapısı kullanan bütün sağlayıcılar için geçerli zaten çoğu ISS Haziran'da zam yapacaktı.

Taahhüdü devam eden kullanıcılar zamlardan etkilenmeyecek. Zamdan taahhütsüz müşteriler ve yeni üye olacak müşteriler etkilenecek.

Bence artık internet kullanımı ücretsiz olmalı, sosyalleşmek ve araştırma yapmak herkesin hakkı.