Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

EIUTH4T

Çalışkan
Dün saat 13:00'da TurkNet'e başvurduk, 700 lira ile 59 Mbps hız alacağım yazıyordu altyapı sorgulamasında. Bugün saat 17:20 civarı kullanıcı adı ve şifre geldi, modeme tanıttım, hıza baktım ama hala eski internetimin hızı gözüküyor. TurkNet uygulamasında ise hala bağlantı işlemlerine başladıkları yazıyor, altta da modemi kurduğumuz, interneti kullanmaya başladığımızda faturalandırmanın başlayacağı yazıyordu. Sebebi nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Rica ederim. Kurulum için destek kaydı açmıştır Turknet zaten. İsterseniz oraya yazabilirsiniz veya oluşturabiliyorsanız yeni bir destek kaydı oluşturun. Bir sıkıntı olması halinde yazabilirsiniz.
Merhaba tekrardan, Bulunduğum bölgede altyapı kaynaklı sorun olduğu yazıyor sanırım ondan olabilir biraz bekleyeceğim.

Merhaba tekrardan, bulunduğum bölgede altyapı kaynaklı sorun olduğu yazıyor sanırım ondan olabilir biraz bekleyeceğim.

Dün altyapı sorunu geçmişti ama hala hızım aynıydı bende belki fabrika ayarlarına geçince düzelir diye modemi fabrika ayarlarına döndürdüm. Döndürdüğümde yine aynı şekilde kolay kurulum menüsünden önceden kurduğum gibi bana iletilen kullanıcı adı ve şifre ile kurdum fakat internet gelmedi. Saat 15:00 civarı destek kaydı oluşturdum şu an düzeltip düzeltmediklerini bilmiyorum yine altyapı kaynaklı bir sorun olabilir mi? Mesaj geldiğinden beri modemin internet simgesi kırmızıya dönüyor sonra tekrar düzeliyor. Ayrıca birkaç saniye bekledikten sonra internet simgesi 2-3 defa yanıp sönüyor.

Son düzenleme:
Merhaba tekrardan, Bulunduğum bölgede altyapı kaynaklı sorun olduğu yazıyor sanırım ondan olabilir biraz bekleyeceğim.

Dün altyapı sorunu geçmişti ama hala hızım aynıydı bende belki fabrika ayarlarına geçince düzelir diye modemi fabrika ayarlarına döndürdüm. Döndürdüğümde yine aynı şekilde kolay kurulum menüsünden önceden kurduğum gibi bana iletilen kullanıcı adı ve şifre ile kurdum fakat internet gelmedi. Saat 15:00 civarı destek kaydı oluşturdum şu an düzeltip düzeltmediklerini bilmiyorum yine altyapı kaynaklı bir sorun olabilir mi? Mesaj geldiğinden beri modemin internet simgesi kırmızıya dönüyor sonra tekrar düzeliyor. Ayrıca birkaç saniye bekledikten sonra internet simgesi 2-3 defa yanıp sönüyor.
Modemin internet simgesinin kırmızı olması modemin IP alamadığını gösterir. Kullanıcı adı şifreyi doğru girdiğinize eminseniz destek kaydından cevap bekleyin. Kırmızı yandığını da ekleyin destek kaydına.

Modemin internet simgesinin kırmızı olması modemin IP alamadığını gösterir. Kullanıcı adı şifreyi doğru girdiğinize eminseniz destek kaydından cevap bekleyin. Kırmızı yandığını da ekleyin destek kaydına.

Destek kaydına ilettim umarım kısa sürede çözerler.