Hocam daha yeni yeni toparlıyorlar. Proje henüz çok yeniymiş.Eki Görüntüle 85276
Çok amatörce, Türk kelimesi geçen site neden İngilizce
Eki Görüntüle 85278
Virüslü site gibi duruyor, kayıt oldum ama...
Eki Görüntüle 85279
Dua edin de oyun yapımcıları telif hakkı davası açmasın size![]()
Detaylar
Kim cevapladı?Hocam katılır katılmaz bu konuyu açmışsınız. Sitenin sahibi olup olmadığınız hakkında şüphelerim var...Hocam daha yeni yeni toparlıyorlar. Proje henüz çok yeniymiş.
Sürekli siteyi savunuyorsunuz.
- Makaleler
- 4
Videonun sahibi olacak arkadaşın şiir gibi sesi var mış ki sesi kapatıp izledim. Neyse, Roblox'u kopyalamışlar direkt. Orijinaline nazaran bir kalitesizlik söz konusu. Türklerin kopyaladığı Roblox'tan bir şey beklememek gerek. Aktifliği ne kadar bilmiyorum ama aktif kişilerin sayısı bir elin parmağını geçmiyorsa da yok, ben almayayım. Arayüzü rezalet bir de, onu unutmayalım.
Değilim hocam internette gördüm bende sonra kendim denedim. Destek vermek istiyorum sadece yerli projelere.Hocam katılır katılmaz bu konuyu açmışsınız. Sitenin sahibi olup olmadığınız hakkında şüphelerim var...
Sürekli siteyi savunuyorsunuz.
Siteyi sirf HTML ile bırakmışlar resmenVideonun sahibi olacak arkadaşın şiir gibi sesi var mış ki sesi kapatıp izledim. Neyse, Roblox'u kopyalamışlar direkt. Orijinaline nazaran bir kalitesizlik söz konusu. Türklerin kopyaladığı Roblox'tan bir şey beklememek gerek. Aktifliği ne kadar bilmiyorum ama aktif kişilerin sayısı bir elin parmağını geçmiyorsa da yok, ben almayayım. Arayüzü rezalet bir de, onu unutmayalım.
Aktiflik artıyor gibi görünüyor.Videonun sahibi olacak arkadaşın şiir gibi sesi var mış ki sesi kapatıp izledim. Neyse, Roblox'u kopyalamışlar direkt. Orijinaline nazaran bir kalitesizlik söz konusu. Türklerin kopyaladığı Roblox'tan bir şey beklememek gerek. Aktifliği ne kadar bilmiyorum ama aktif kişilerin sayısı bir elin parmağını geçmiyorsa da yok, ben almayayım. Arayüzü rezalet bir de, onu unutmayalım.
20 kişi var hocam sitede ne artmasi
Gelişiyor gözlemlerimce hocam.
Yeni konular
-
-
-
-
-
-
Uygun fiyatlı markaların monitörleri alınır mı?
- EmirEffect
-
-