Türk yapımı Roblox: Trblox

Bunu oynayacağıma DNS ayarlarımı değiştirip gerçek Roblox’u oynarım. Hem virüs ihtimali bulunuyor.
Oyuna girmek için uygulama indirtiyor bahsedilen TürkBlox. İnanın hiç güvenemedim.

Türklüğü simgeleyen bir şey de yok ki, bir siteyi/oyunu kopyalayinca yerli olmuyor

Başlamış yine "yerli milli Türk auuuu" oyununları. Böyle boş ümitlerle hiçbir yere varılmaz. Oyun sektörunde biz onlarla aynı seviyede değiliz 10 yılda geçse yine olamayız çünkü en basitinden, değersiz Türk lirası veya yabancı yatırımcıların ülkeye güvenmemesi gibi birçok derin sorun var. Bu konu, bizlerin onlara destek olmasıyla çözülebilecek kadar basit bir durum değil. (Benim lafım milliyetçilik üzerinden işlevsiz oyun yapanlara)

Son düzenleme:
Hocam daha yeni yeni toparlıyorlar. Proje henüz çok yeniymiş.

Hocam gidin neyi toparlıcaklar kopya oyunun?

Ben şunu sevmem sosyal medyada Türkiye geçince auuu Türkiye denmesini amerikanlar böyle bir şey yapmıyor ve oyunlarda da böyle yapmayın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Her yerde kullandığınız şifreleri kullanmayın, arayüzü çok basit geldi. Arayüzü bu kadar basit olan bir uygulamanın, kişisel verileri nasıl koruyacağı da tartışmaya açık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…