Mümkün fakat bunun üzerine yoğunlaşmayı tercih etmiyorum şu an için.

Hiç bilgim yok maalesef.

Çok büyük değilse oyun bakabilirim aslında.

Pcbs2 daha gelişmiş 1 daha kısıtlı olduğundan biraz daha kısa tabii bir de oyunda kategorilerin adı önemli ekran kartlarinin falan ismi zaten gerçek ekran kartları.

@hangarçeviri ındiana jones and the great circle Türkçe yama yapar mısınız? Oyun erken erişime çıktı şu an. Bir de Dishonored 2 Türkçe yama yapabilirseniz çok iyi olur. Bir tane yaması var ama Epic Games ve Xbox Game Pass gibi platformlarda çalışmıyor.

Son düzenleme:
Beyond ve Divine Divinity yamasını görmek isterdim. Serinin diğer oyunlarının yamaları var diye hatırlıyorum.

Yani kabaca böyle eski, ama kaliteli RPG oyunlarına çeviri çok isterim. Popüler yama grupları, sadece AAA oyunlara yapıp geçiyorlar.

Selamlar yamasever dostlarım,

Hangar Çeviri ekibi olarak bir süredir Türkçe yama sektöründe bulunmaktayız.
Bu süreçte siz değerli yamasever dostlarımıza, hiçbir kâr amacı gütmeden çeviri ve dublaj projeleri sunmaktayız.
Techolay forumuna katılışımızla beraber, "Oyuncular ne istiyor?" sorusuna birazcık daha göz atarak yama isteği, öneri ve şikayetlerinizi duymak isteriz.
Konunun yorumlar bölümünde isteklerinizi, iyi/kötü eleştirilerinizi duymaktan ve yanıtlamaktan memnuniyet duyarız.

Web site: www.hangarceviri.com
Discord: discord.gg/hangar
GTA 6 çıkar çıkmaz çevirin.

Hades 1.oyunu ve mümkünse çok gerekmesede The Binding of Isaac: Repentance(Epic sürümü.
The Binding of Isaac oyununda metin var mıydı?

Bu oyun ve diğer serilerine çevirme şansınız olursa çok sevinirim.

Çok uzak olduğumuz bir seri gibi duruyor ekibimdekilere soracağım

Beyond ve Divine Divinity yamasını görmek isterdim. Serinin diğer oyunlarının yamaları var diye hatırlıyorum.

Yani kabaca böyle eski, ama kaliteli RPG oyunlarına çeviri çok isterim. Popüler yama grupları, sadece AAA oyunlara yapıp geçiyorlar.
Çok eski bir oyun ama bakacağım