queroix

Üyecik
Merhabalar, FPS oyunlarında maça girdikten sonra %100 paket kaybı yaşıyorum. Bu olay 7-8 aydır devam ediyor. Anakarttaki Ethernet portu bozuk olabilir diye anakarta harici Ethernet kartı taktım, ancak sorun düzelmedi. Modem değiştirdim, yine düzelmedi. İnternetimi 500 Mbps’ye yükselttim, değişen bir şey olmadı. Turkcell’i aradım, "WAN kablosunu çıkar, 5 dakika sonra tak, iğne sok" gibi önerilerle geçiştiriyorlar. CMD üzerinden yaptığım testlerde paket kaybı %0 görünüyor. Ping değerim stabil ve düzgün, ancak oyunlara ve maçlara girince daha bağlanamadan 600-1400 ping ve %100 paket kaybı oluşuyor. Bilgisayarımı arkadaşımın evine götürüp denedim, orada herhangi bir sorun yaşamadım. Telefonuma Wi-Fi USB adaptörüyle bağlandım, yine bir problem olmadı. Fakat kendi evimde, kablolu bağlantı üzerinden bu sorunu yaşamaya devam ediyorum. Ethernet kablomu değiştirdim, PC’ye format attım, fakat sonuç değişmedi. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Bende aynı sorun var 1000 Mbps internetim olmasın rağmen. Online oyunda paket kaybı yaşıyorum. Ethernet kablosunu çıkarıp takınca düzeliyor. Ama oyuna yeniden girince oluyor. Sorunu çözünce haber ederseniz sevinirim.